În materialul video sunt prezentate imagini din suburbiile orașului Jindires din cantonul Afrin din Siria, care prezintă modalitatea prin care kurzii atacă teritoriul Turciei.

Militanții YPG pot fi de asemenea văzuți în filmarea efectuată de către armata turcă, fiind îmbrăcați în haine civile în timp ce se află într-o zona rezidențială a orașului sirian.

Militanții kurzi pot fi observați cum folosesc tunuri montate pe vehicule pentru a lansa atacuri asupra  teritoriului Turciei. După ce lansează atacurile, militanții sunt văzuți cum se ascund în casele din apropiere. Cel puțin șapte civili au fost uciși și alte 113 persoane au fost rănite în urma unor astfel de atacuri.

Un alt detaliu care poate fi remarcat  în film este cum militanții kurzi ard anvelope auto  pentru a bloca astfel posibilitatea de a fi reperați.

De la momentul lansării operațiunii militare în provincia Afrin din Siria,  circa 98 de rachete și obuze au fost trase de către YPG teritoriul Turciei.

Turcia a lansat pe data de 20 ianuarie anul acesta operația "Ramura de Măslin"  cu scopul de a elimina militanții YPG din  cantonul Afrin din Siria. (Anadolu)