Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta: USR are bani din fonduri operative
Victor Ponta: USR are bani din fonduri operative

Victor Ponta: USR are bani din fonduri operative

Fostul premier Victor Ponta acuză USR că este partidul "sistemului", finanţat inclusiv din "fonduri operative". Ponta nu aduce nicio dovadă care să-i susţină afirmaţiile.

"A aparut primul "specialist" al Partidului numit USR sau mai clar #UniuneaSalvatiSistemulSoros si Securitatea din Romania – Manuel Costescu il cheama. A devenit cunoscut pentru ca este cel care a facut o "varza" din participarea Romaniei la SIAL Paris 2016 (cea mai mare Expozitie Mondiala de alimentatie)! Acum probabil urmeaza Cristian "Zero Fonduri Europene" Ghinea, Vlad "'Medicamente Scumpe pentru Romani" Voiculescu sau Raluca "Macovei KGB" Pruna! Si tot asa…(…) Problema noastra este ca trebuie sa va imaginati cum va arata Romania 4 ani guvernata si sufocata de Axa Iohannis – PNL – USR! Cu "specialistul" Iohannis in frunte si multi "Costescu" la butoane! Ghinionul va deveni Dezastru!", a scris Ponta pe Facebook.

"Pe scurt: Sistemul s-a hotarat sa faca Partidul "Conserva" USR unde sa duca cele 10% voturi pe care le manipuleaza in mod obisnuit prin "mijloacele specifice"!", a adăugat el.

"Are bani (stransi pe Facebook