Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta: Dacă refacerea USL nu este posibilă, USD va avea un candidat şi nu exclud să fiu eu acela
Victor Ponta: Dacă refacerea USL nu este posibilă, USD va avea un candidat şi nu exclud să fiu eu acela

Victor Ponta: Dacă refacerea USL nu este posibilă, USD va avea un candidat şi nu exclud să fiu eu acela

Invitat în cadrul emisiunii Punctul de Întâlnire de la Antena 3, premierul Victor Ponta a vorbit despre o posibilă candidatură a sa la alegerile prezidențiale din noiembrie.

”După 25 mai, adresez o invitaţie oficială PNL de a redeveni USL, să avem un candidat comun. Dacă nu se poate acest lucru, USD va avea un candidat şi nu exclud să fiu eu acela.”, a declarat prim-ministru.

Despre foștii colegi de alianță, Ponta a declarat că, deși au potențial de a obține 20%, e posibil să nu atingă această cifră la alegerile europarlamentare.

”PNL e un partid de 20%, dar e posibil să ia mult mai puţin. Eu nu am reuşit să înţeleg schimbarea bruscă şi totală de gândire. Nu poţi să faci politică pe supărări personale, ci pe ce au votat oamenii. Vom ajunge din nou în faţa electoratului. Nu faci politică pe pasiuni personale. Ce o califică pe Udrea să fie marea speranţă a lui Băsescu? O chestiune strict personală”, a mai spus Victor Ponta.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: