Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta: Sper să nu dispară şi Liviu cum a dispărut Ghiță
Victor Ponta: Sper să nu dispară şi Liviu cum a dispărut Ghiță

Victor Ponta: Sper să nu dispară şi Liviu cum a dispărut Ghiță

Victor Ponta a observat faptul că Liviu Dragnea este prieten cu Bogdan Diaconu, motiv pentru care și-a exprimat speranţa că liderul social-democraţilor nu va dispărea precum Sebastian Ghiţă.

”A pus problema domnul Dragnea şi o să îl întreb când vreau să fac altceva în politică. Am văzut că e prieten cu Bogdan Diaconu acum, am înţeles că a discutat dânsul cu Diaconu. Foarte bine”, a spus Victor Ponta, citat de news.ro, întrebat dacă s-a pus problema înfiinţării unui partid naţionalist. 

Totodată, Ponta şi-a exprimat speranţa că Liviu Dragnea nu va dispărea precum Sebastian Ghiţă, având în vedere prietenia cu Bogdan Diaconu.  ”Important este că acum domnul Diaconu nu mai este prietenul lui Sebi Ghiţă, e prietenul lui Liviu Dragnea. Sper să nu dispară şi Liviu acum”, a completat social-democratul.

„Am văzut că domnul Dragnea mă tot trimite la alte partide, eu nu am fost decât în PSD, nu am fost în alte partide. Dânsul a mai fost în alte partide”, a mai spus Victor Ponta.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, la Antena 3, că Bogdan Diaconu l-a informat de faptul că Victor Ponta i-a sugerat să se implice într-un nou proiect politic, dar fostul social-democrat l-a asigurat că nu se asociază cu nimeni, nici cu fostul premier, nici cu Daniel Constantin.