Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta și PSD Constanța se bat pe Decebal Făgădău. Ce spune primarul Constanței
Victor Ponta și PSD Constanța se bat pe Decebal Făgădău. Ce spune primarul Constanței

Victor Ponta și PSD Constanța se bat pe Decebal Făgădău. Ce spune primarul Constanței

O declarație a lui Victor Ponta prin care îl provoacă pe primarul Constanței, Decebal Făgădău, să o sprijine pe Corina Crețul la alegerile europarlamentare, a deranjat conducerea organizației județene a PSD Constanța. Liderul filialei locale, Felix Stroe, susține că provocarea lui Victor Ponta este o încercare disperată a acestuia de a rupe PSD, dând asigurări că Decebal Făgădău nu va pleca din partid.

Președintele organizației județene a PSD Constanța, Felix Stroe, reacționează dur și categoric împotriva lui Victor Ponta, după ce în spațiul public a apărut o declarație a liderului Pro România prin care îl provoacă pe primarul Constanței, Decebal Făgădău să o susțină pe Corina Crețu la Parlamentul Europei, și nu pe candidații PSD.

„O prostie, o încercare disperată a lui Victor Ponta de a rupe din PSD, prin orice mijloace, nu contează cum. O să o spun încă o dată, răspicat: organizația Județeană Constanța a PSD este o componentă importantă a partidului, loială acestuia și președintelui Liviu Dragnea. Decebal Făgădau, primarul municipiului Constanța și președinte excutiv al Organizației Județene și-a început carieră politică în acest partid și, fără niciun dubiu și-o va continuă tot aici. Să fiu și mai clar, Decebal Făgădau nu numai că nu va pleca din PSD, dar ar fi ultimul care ar face așa ceva”, dă asigurări, Felix Stroe, într-un comunicat de presă.

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, are un ton mai temperat, dar suficient de direct în răspunsul pe care i-l dă lui Victor Ponta. “O cunosc pe doamna Corina Crețu, o respect și o apreciez, dar eu sunt și voi fi membru al Partidului Social Democrat. Conduc organizația municipală Constanța a PSD, nu plec nicăieri (nici din partid, nici de la primărie), voi susține ferm toți candidații partidului nostru, voi munci alături de echipă și vom câștigă (și) alegerile europarlamentare!”, a declarat, Decebal Făgădău, pentru EVZ: