Victor Ponta s-a întâlnit Chuck Hagel la Pentagon. Ce au discutat cei doi

Victor Ponta s-a întâlnit Chuck Hagel la Pentagon. Ce au discutat cei doi

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit miercuri, la Pentagon, cu secretarul american al Apărării, Chuck Hagel. Cei doi au discutat despre NATO şi operaţiunile coaliţiei, a transmis un oficial de rand înalt din domeniul apărării.

Secretarul american al Apărării i-a mulţumit premierului pentru angajamentul Guvernului României de a suplimenta trupele româneşti în misiunea din Afganistan şi pentru susţinerea României faţă de alte activităţi ale coaliţiei şi NATO, scrie mediafax.ro.

"Premierul Ponta i-a mulţumit secretarului Hagel pentru atenţia pe care a acordat-o problemelor de securitate din zona Mării Negre şi pentru rolul pe care l-a jucat la conducerea Departamentului american al Apărării într-o perioadă tensionată pentru aliaţii NATO", a spus contraamiralul John Kirby, secretarul de presă al Pentagonului.

Ultima oară când premierul Victor Ponta şi Chuck Hagel s-au întâlnit a fost anul trecut, în luna iunie, când secretarul american a efectuat o vizită la Constanţa, unde s-a întâlnit cu militari americani staţionaţi la baza de la Mihail Kogâlniceanu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vizita premierului în SUA durează până duminică.