Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că principiul integrităţii a fost abordat diferit de partide la alegerile locale, arătând că unele formaţiuni au luat treaba foarte în serios în acest caz, în timp ce altele au mimat. "Insist pe criteriul integrităţii. Este extrem de important", a afirmat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

"Sunt de acord cu Klaus Iohannis / doar ca el una spune si exact invers face :

1. Integritate inseamna ca atunci cand exista o decizie definitiva si irevocabila a justitiei ca ai furat o casa cu acte false dai casa inapoi ( si banii incasati ca si chirie) si iti dai demisia

2. Integritate inseamna ca atunci cand ai dosar facut de ANI pentru o situatie de incompatibilitate pentru care sute de primari si consilieri si-au pierdut mandatul ( toti au pierdut in instanta) nu tragi de timp cu procesul si il rezolvi dupa ce ai fost ales Presedinte

3. Integritate inseamna sa nu "vopsesti" candidatii Partidului tau ( Scripcaru la Brasov, Florea la Mures, Gutau la Valcea, etc) in asa zisi "independenti" ca sa prostesti lumea ca respecti criterii pe care nu dai doi bani!

4. Si mai ales integritate inseamna sa nu folosesti tragedia oamenilor de la "Colectiv" ca sa iti atingi scopuri politice meschine!!!", a reacţionat Ponta pe Facebook.

"Deci Domnule Iohannis- demisia / si pe urma te cred cu integritatea!!!", a adăugat Ponta.

Te-ar putea interesa și: