Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta: Nu mă bucur când văd femei în cătuşe, chiar dacă sunt adversare politice
Victor Ponta: Nu mă bucur când văd femei în cătuşe, chiar dacă sunt adversare politice

Victor Ponta: Nu mă bucur când văd femei în cătuşe, chiar dacă sunt adversare politice

Premierul Victor Ponta a participat, sâmbătă, la o reuniune a femeilor social-democrate, că nu se bucură niciodată când vede femei în cătuşe, chiar dacă sunt adversare politice sau au făcut ceva rău, iar ţara care nu găseşte soluţii pentru ca o mamă cu doi copii să nu moară în închisoare e o ţară barbară.

”O să spun un lucru pentru care o să fiu foarte criticat, dar m-am obişnuit: nu mă bucur niciodată când văd femei în cătuşe chiar dacă sunt adversare politice, chiar dacă au făcut ceva rău şi cred că o ţară care nu găseşte o soluţie legislativă pentru ca o mamă cu doi copii să nu moară în închisoare este o ţară barbară”, a declarat Victor Ponta.

Însă, preşedintele PSD a precizat că cei care greşesc trebuie să plătească, dar că toţi ceilalţi trebuie să se gândească în primul rând la ce pot să facă bine înainte de a se bucura de răul altuia.

”Eu cred în puterea şi necesitatea de a face lucruri bune. Nu înseamnă că cei care greşesc nu trebuie să plătească. E foarte bine. Dar nici nu vreau să cred că singurul lucru care contează într-o ţară este numărul de cătuşe pe care îl pui. Dacă aş crede acest lucru, m-aş alătura doamnei Macovei”,  a mai spus Ponta.
 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: