Victor Ponta a calificat drept ”prostii” declarațiile Ecaterinei Andronescu, aceasta afirmînd, sîmbătă seară, că excluderea lui Victor Ponta nu este formalizată, decizia urmând a fi luată în cadrul Biroului Permanent de luni, 24 iulie.

Ponta a susținut, în fața lui Răzvan Dumitrescu, la emisiunea Subiectiv, că este deja exclus,  deci BPN nu are ce să-i mai facă.

”Victor Ponta nu a fost exclus din partid", a declarat Codrin Ștefănescu, pentru DCNews. "Ponta s-a autoexlcus când a acceptat numirea în cabinetul fantomă al pucistului Grindeanu. Comitetul Executiv a hotărât, după ce toți miniștrii noștri și-au dat demisia, minus Jianu, că automat își va pierde calitatea de membru PSD oricine face parte din guvernul său.

Ori, a doua zi, Ponta a acceptat numirea în funcția de secretar general, cu rang de ministru în guvernul Grindeanu, punându-se singur în afara partidului. Formal, decizia CEx nu a fost finalizată. Trebuie ca Secretarul General să trimită decizia către organizația Gorj, din care Ponta face parte. Această procedură va fi îndeplinită, probabil, mâine, după BPN”, a explicat Ștefănescu.

 

Te-ar putea interesa și: