Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta: ”Iohannis și Băsescu s-au întâlnit, mări se vorbiră și se sfătuiră, CA SĂ MĂ OMOARE”
Victor Ponta: ”Iohannis și Băsescu s-au întâlnit, mări se vorbiră și se sfătuiră, CA SĂ MĂ OMOARE”

Victor Ponta: ”Iohannis și Băsescu s-au întâlnit, mări se vorbiră și se sfătuiră, CA SĂ MĂ OMOARE”

Președintele PSD, Victor Ponta, candidatul Alianței PSD-UNPR-PC la funcția supremă în stat, a declarat marți seară că are o mare ambiție, aceea de a schimba în România un mit fundamental, al meșterului Manole, "un blestem prin care țara a trecut de multe ori".

"Meșterul Manole, un adevărat român, ce ziua construia, noaptea se dărâma. Și România a trecut de multe ori prin acest blestem până la urmă. Vreau să vă aduc aminte că în 2004 România intrase în NATO, se pregătea să intre în UE, aveam creștere economică și iarăși am dărâmat tot, mergând și crezând că negativul, că răul, că cel care vine și acuză fără să spună ce o să facă el, e mai bun să-l alegem președinte. În 2004 nu au votat românii pentru Băsescu, au votat împotriva a ceva, în 2009 la fel, nu au votat pentru Băsescu, au votat împotriva a ceva. În 2014, după cum vedeți, în fiecare zi aflăm de ce nu e bine să mă voteze românii pe mine ca președinte, dar nu aflăm ce ar face ceilalți, nu aflăm de ce sunt ei mai buni, nu aflăm de ce Udrea, Iohannis, Macovei, toți cei care se trag din Traian Băsescu ar trebui să vină din nou, să continue ceea ce Traian Băsescu a făcut în acești zece ani", a spus Ponta la întâlnirea cu membrii și simpatizanții PSD din Sectorul 3.

 

"Vreau să vă rog pe dumneavoastră, să mergeți zi de zi și să vorbiți cu oamenii, să nu lăsăm propaganda negativă, cea care și în 2004, și în 2009 le-a spus românilor să voteze contra, să n-o lăsăm să câștige încă odată și să reînviem blestemul Meșterului Manole, să o luăm iarăși de la capăt și să stricăm tot ceea ce am făcut", a mai precizat liderul PSD, adăugând că el nu va fi ''în niciun caz ciobănașul din Miorița".

"S-au întâlnit domnul Băsescu cu domnul Iohannis, mări se vorbiră și se sfătuiră, ca l-apus de soare ca să mă omoare. Vreau să vă anunț că eu cred că ei doi o să moară și că eu voi lupta alături de dumneavoastră până la capăt pentru România", a încheiat Ponta, scrie Agerpres.ro.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: