Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta nu a iertat-o pe Viorica Dăncilă. Ce a putut spune liderul ProRomânia
Victor Ponta nu a iertat-o pe Viorica Dăncilă. Ce a putut spune liderul ProRomânia

Victor Ponta nu a iertat-o pe Viorica Dăncilă. Ce a putut spune liderul ProRomânia

Victor Ponta, liderul Pro România a declanșat un atac extrem de dur la adresa Premierului Viorica Dăncilă.

Prin intermediul unei postări pe contul său de facebook, Ponta o acuză pe Dăncilă de incompetență și oportunism.

„Viorica, fără supărare, nu sunt sigur de mine, dar de tine sunt foarte sigur – tu chiar ți-ai greșit meseria!!! Și ne costă pe toți foarte mult! Ce treaba ai tu cu funcția de Prim Ministru ( în afară de prostia lui Liviu care a crezut ca fraierul că tu nu îl trădezi)?

Dar cu funcția de Președinte? Dar cu aceea de președinte al PSD? Știu – o să-mi spui că nici cu funcția de europarlamentar nu aveai absolut nicio treabă și că eu te-am pus acolo! Scuze – am greșit atunci! Sigur că <<armetica>> e dificilă – și 29 de parlamentari lipsă nu te fac așa sigură, că lipsesc!

Viorica – de ce nu te ocupi tu de lucrurile la care te pricepi! Ah – chiar! La ce te pricepi tu? Ce meserie ai, că eu te știu doar că lucrai la Dragnea la PSD Teleorman – da, la Dragnea care acum stă în celulă și tu stai pe locul lui!

Tu ai o meserie? Predai vreo materie la Liceul din Videle? Ce materie? Scuze că am pus atâtea întrebări – nu am vrut să te năucesc! Sunt sigur că sunt Mihai și Eugen lângă ține să te ajute cu răspunsurile!”

Atacul lui Victor Ponta vine în condițiile în care sunt suspiciuni de trădare în interiorul PSD. El a recunoscut, joi, că a încercat să îi convingă pe mai mulți social-democrați, între care și Eugen Teodorovici, de faptul că Viorica Dăncilă trebuie înlăturată de la Guvern și din postura de prezidențiabil.

Eugen Teodorovici a negat orice urmă de complot și a spus că va rămâne alături de Viorica Dăncilă.

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: