Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta, după atacul de la Munchen: Suntem într-un nou război, de alt tip, dar la fel de periculos!
Victor Ponta, după atacul de la Munchen: Suntem într-un nou război, de alt tip, dar la fel de periculos!

Victor Ponta, după atacul de la Munchen: Suntem într-un nou război, de alt tip, dar la fel de periculos!

Fostul premier Victor Ponta a scris în această seară pe Facebook că va merge în Turcia în vacanță cu familia lui, pentru că frica este arma teroriștilor. Despre atacul din această seară de la Munchen, Victor Ponta s-a declarat solidar cu victimele tragediei.

Daca frica ne va domina inseamna ca au castigat teroristii. Voi merge in vacanta cu familia in Turcia. Voi merge cu placere in Franta (unde este stare de urgenta ca si in Turcia de mai multe luni).

Voi merge la Bruxelles!Prudenta este un semn de inteligenta, dar frica este arma teroristilor (nu doar cei de la ISIS, avem si noi in Romania "teroristii" nostri de alt tip, dar la fel de fanatici si rai) si nu trebuie niciodata sa cedam in fata ei! 

Update – acum am vazut tragedia din Germania. Dincolo de compasiune si solidaritatea cu victimele ororilor din aceasta seara de la Munchen, imi confirma ca suntem intr-un nou razboi, de alt tip, dar la fel de periculos!

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: