Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta dezvăluie de ce scad liberalii în sondaje și cine greșește
Victor Ponta dezvăluie de ce scad liberalii în sondaje și cine greșește

Victor Ponta dezvăluie de ce scad liberalii în sondaje și cine greșește

Nu trece o zi fără ca Victor Ponta, liderul Pro România, să nu atace PNL și Guvernul Ludovic Orban pe tema măsurilor economice pe care le consideră greșite. Iar strategia pare că ține dacă avem în vedere că Pro România crește în sondajele de opinie, în vreme ce liberalii scad.

Liderul Pro România a lansat un nou atac la adresa lui Ludovic Orban și a măsurilor de relansare economică pe care le inițiază Guvernul. Ca de fiecare dată, ieșirea lui Ponta a avut loc pe Facebook care a devenit, de la o vreme, spațiul preferat de exprimare al politicienilor.

De această dată, Victor Ponta a reproșat Guvernului lipsa unei strategii naționale pentru combaterea crizei economice, acuzându-i pe liberali că au blocat relansarea economică a României. El le-a reproșat liberalilor că au înlocuit pilele, rudele și incompetenții PSD cu propriile pile, rude și incompetenți. Totodată, Ponta s-a arătat nemulțumit că Guvernul a permis românilor să plece la lucru în străinătate, fără să țină cont că aceștia riscă să contacteze noul coronavirus.

„PNL și Guvernul Orban blochează repornirea economică a Romaniei, blochează accesul la muncă pe teritoriul României dar trimite românii la muncă în alte țări unde se îmbolnăvesc de Covid19; schimbă pilele, incompetenții și rudele promovate de PSD cu pilele, incompetenții și rudele PNL; face contracte dubioase și afaceri corupte (fiind convinși că au «protecție»; bagă în faliment firmele românești și ajută doar băncile și companiile străine!”, a arătat Victor Ponta pe Facebook.