Liderul Pro România a lansat un nou atac la adresa lui Ludovic Orban și a măsurilor de relansare economică pe care le inițiază Guvernul. Ca de fiecare dată, ieșirea lui Ponta a avut loc pe Facebook care a devenit, de la o vreme, spațiul preferat de exprimare al politicienilor.

De această dată, Victor Ponta a reproșat Guvernului lipsa unei strategii naționale pentru combaterea crizei economice, acuzându-i pe liberali că au blocat relansarea economică a României. El le-a reproșat liberalilor că au înlocuit pilele, rudele și incompetenții PSD cu propriile pile, rude și incompetenți. Totodată, Ponta s-a arătat nemulțumit că Guvernul a permis românilor să plece la lucru în străinătate, fără să țină cont că aceștia riscă să contacteze noul coronavirus.

„PNL și Guvernul Orban blochează repornirea economică a Romaniei, blochează accesul la muncă pe teritoriul României dar trimite românii la muncă în alte țări unde se îmbolnăvesc de Covid19; schimbă pilele, incompetenții și rudele promovate de PSD cu pilele, incompetenții și rudele PNL; face contracte dubioase și afaceri corupte (fiind convinși că au «protecție»; bagă în faliment firmele românești și ajută doar băncile și companiile străine!”, a arătat Victor Ponta pe Facebook.