Evenimentul Zilei > Actualitate > Victor Ponta: „Boc nu va fi schimbat. E praf în ochi. Băsescu încearcă să prostească România”
Victor Ponta: „Boc nu va fi schimbat. E praf în ochi. Băsescu încearcă să prostească România”

Victor Ponta: „Boc nu va fi schimbat. E praf în ochi. Băsescu încearcă să prostească România”

Președintele PSD susţine că înlocuirea premierului cu un independent este un subiect inventat de Traian Băsescu.

PSD va vota âmpotriva oricărui guvern care vine de la PDL sau Traian Băsescu a anunțat azi Victor Ponta, șeful social-democraților. "E praf în ochi. Băsescu încearcă încă o dată să prostească România. Ca să nu se mai vorbească de Blejnar, de şpaga din vamă şi de scandalul din PDL, Traian Băsescu a mai inventat un subiect: înlocuirea lui Boc cu un premier independet. Nu cred că Boc va fi schimbat. Oricum nu el e premier ci Elena Udrea. Ca să ne gândim la schimbarea guvernului trebuie să ne uităm dacă Udrea mai face parte sau nu din el", a declarat Victor Ponta pentru "Evenimentul zilei".
Președintele PSD spune că dacă totuși se va ajunge în situația în care Traian Băsescu să numească alt premier, opoziția va vota împotriva oricărei propuneri venită de la PDL sau șeful statului.
"Categoric, vom vota împotriva oricărui guvern PDL. Bănuiesc că nu o să vină un premier fără miniştrii. Evident că nu putem să susţinem un Guvern PDL şi un Guvern al lui Traian Băsescu pentru că, în această perioadă, ni s-a dovedit că incompetenţa şi corupţia nu este atributul exclusiv al domnului Boc, ci şi al tuturor celorlalţi care îl înconjoară", a spus Victor Ponta

Surse apropiate atât de PDL, cât şi de Cotroceni susţin că preşedintele Traian Băsescu nu va anunţa astăzi numele noului premier.