Victor Hanescu, in "sferturi" la Bucuresti

Victor Hanescu, in "sferturi" la Bucuresti

Victor Hanescu este singurul tenismen tricolor ramas in cursa la turneul BCR Open Romania, care se desfasoara la Arenele BNR.

Desi vine dupa o perioada dificila, in care a fost accidentat, „Hane” a reusit, in premiera anul acesta, sa acceada in sferturile de finala ale unui concurs ATP. Hanescu (numarul 151 mondial) l-a invins ieri in „optimi”, scor 6-3, 6-2, in numai o ora si 12 minute, pe spaniolul Albert Montanes, cap de serie numarul 8.

In faza urmatoare a competitiei de la Bucuresti, Victor Hanescu il va infrunta astazi pe italianul Potito Starace, numarul 31 ATP si favorit trei, care a trecut usor ieri de Andrei Pavel, scor 6-3, 6-3. Deocamdata, cel mai bun rezultat al lui Hanescu la Open Romania este semifinala pierduta acum doi ani in fata rusului Igor Andreev.

Andrei Pavel n-a fost deloc in forma ieri si visul sau de a triumfa la Open Romania s-a spulberat inca o data. „Starace a jucat prea bine. N-am ce sa-mi reprosez. Pur si simplu, n-am avut ce sa fac. Dupa meci, timp de 15 minute, n-am putut sa ridic capul din pamant. Mi-am dorit mult sa castig aici, acasa, la Bucuresti, dar n-am facut-o. In plus, anii tot trec si imi este din ce in ce mai greu. Poate voi mai incerca o data, anul viitor. Cel putin, sa castige un alt jucator roman. Eu sper sa reuseasca Victor Hanescu, chiar la aceasta editie”, a declarat „Cneazul”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Perechea Pavel - Hanescu a ratat aseara calificarea in finala concursului de dublu, dupa 5-7, 6-2, 9-11 cu argentinienii Martin Garcia si Sebastian Prieto.