Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ciutacu: „Iohannișii și-au luat falsul înapoi. Penalilor, banii înapoi și la pușcărie!”
Victor Ciutacu: „Iohannișii și-au luat falsul înapoi. Penalilor, banii înapoi și la pușcărie!”

Victor Ciutacu: „Iohannișii și-au luat falsul înapoi. Penalilor, banii înapoi și la pușcărie!”

Jurnalistul Victor Ciutacu a avut o reacţie foarte dură imediat după ce s-a dat sentinţa definitivă în procesul pe care l-a avut preşedintele României, Klaus Iohannis unde, a pierdut o casa din centrul Sibiului, închiriată de ani de zile unei bănci.

"După ce tăietoru-i preferat (și austriac) de lemne a ajuns subiect de dezvăluiri pe televiziunile franțuzești, monitorizat prin toată Europa și supus diverselor sancțiuni ale organismelor specializate, astrele i s-au aliniat cu totul câș celui mai burghez președinte din istoria recentă a României. Și i-au mai și stricat bunătate de week-end însorit care se anunța.

De parcă nu-i ajungea prima veste, azi aflarăm că a pierdut Mutu’, mai definitiv ca niciodată, casa obținută prin fals și uz de fals. A doua, aia care i-a adus o căruță de bani de la banca (tot austriacă) al cărei președinte a ieșit în stradă împreună cu tefeleii.

Propaganda-i deocamdată năucită că e-n slujba unui cap de familie penală, da-i va găsi scuze; că ghinion, că-l persecută judecătorii speriați de amploarea luptei anticorupție, că nu se pune răul mic în fața binelui mare.

Iohannis nu va demisiona, așa cum ar face orice om de bun simț prins cu furăciunea, va răspunde în doi peri, cu neobrăzarea-i caracteristică și va continua să facă pe stegarul luptei anticorupție. Kovesi va trebui, la un moment dat, când se va mai elibera din chingile dezvăluirilor despre Portocală & co, să mintă ceva convingător ca să justifice de ce mai e Răvășitoarea în stare de libertate.

SRI va inventa, conform tradiției, un scandal și mai zgomotos, ca să acopere beleaua. Iar PSD, care e pe jos și ia picioare-n cap de la neamț, va face (ca de obicei) fix nimic" a scris jurnalistul pe blogul personal.