Mai mult, Ministerul Sănătății a anunțat suspendarea acreditării Spitalului Floreasca de către Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate pe o perioadă de șase luni.

În acest context, jurnalistul Victor Ciutacu critică dur atacurile asupra sistemului medical și spune că ”somitățile medicale tac ca rahații-n tufe”.

”Gunoaiele astea continuă campania de preluare în forță a conducerilor marilor spitale. De fapt, a bugetelor de investiții și de cheltuieli cu aprovizionarea, ca să fiu mai exact. După ce Floreasca e un caz aproape rezolvat, asaltul s-a mutat la porțile Universitarului. Ce face Digi 24 din oră-n oră, cu tot cu personajele sugătoare de bugete de PR pharma (și nu numai) pe care le vântură pe post de pricepuți în domeniu, depășește orice limită de abjecție. De pe vremea lui Eugen Nicolaescu nu am mai văzut așa ceva. Da’ atunci există (și era viu), cu toate ale lui, Sorin Oprescu. Azi, cu excepția doctorului Monica Pop, tac somitățile medicale ca rahații-n tufe. Și își merită soartă…

P. S. Evident că din montajul media nu puteau lipsi cucoanele alea două care își construiesc spital pe banii fraierilor. Ele sunt baking vocals pentru candidatul fără slujbă, dar cu foame de controlat sistemul sanitar, la Primăria Capitalei”, a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: