Evenimentul Zilei > Politica > Florin Cîţu, pus la zid de Victor Ciutacu: ”Ești pericol public. Nu mai ai ce căuta în viața publică. Cei care te țin, sunt niște ticăloși”
Florin Cîţu, pus la zid de Victor Ciutacu: ”Ești pericol public. Nu mai ai ce căuta în viața publică. Cei care te țin, sunt niște ticăloși”

Florin Cîţu, pus la zid de Victor Ciutacu: ”Ești pericol public. Nu mai ai ce căuta în viața publică. Cei care te țin, sunt niște ticăloși”

După conferința de presă ținuta de premierul Florin Cîţu în care toată lumea se aștepta să lămurească lucrurile în urma dezvăluirii că a fost arestat în SUA, jurnalistul Victor Ciutacu a reacţionat extrem de dur pe social media.
Victor Ciutacu, extrem de nemulţumit după conferinţa de presă a premierului, a ieşit cu un atac dur la adresa lui Florin Cîţu, recomandându-i: Fă o cură, du-te pe o insulă, rămâi acolo, ești pericol public, a scris jurnalistul.
Jurnalistul îl critică aspru pe Florin Cîțu, după ezitările destul de evidente din cadrul conferinței de presă de sâmbătă. Victor  Ciutacu lasă să se înțeleagă faptul că atunci când nu știi răspunsuri la foarte multe întrebări puse de jurnaliști, legate de un eveniment petrecut în viața ta, asta înseamnă că „ori ești instabil psihic, ori ești iresponsabil”.
Victor Ciutacu scoate în evidenţă câteva aspecte relevante din tot ceea ce a declarat premierul Florin  Cîţu în conferința de astăzi, unde nu a reuşit să lămurească opinia publică cu privire la acel incident din SUA.
Mai mult, premierul nu-şi mai amintește mare lucru de atunci, nici măcar faptul dacă a fost încătușat, cum a plătit datoriile, ce este cu acel proces din 2008 despre care spune că habar nu are deoarece era deja în România, şi multe alte ezitări care l-au pus într-o situaţie extrem de proastă.

Jurnalistul Ciutacu scoate în evidenţă următoarele aspecte:

”- Nu știi ce ai băut

– Nu știi dacă ți-au pus cătușe

– Nu stii cât ai stat jos

– Nu știi de unde ai împrumutat bani de avocat

– Nu știi dacă i-ai mai dat înapoi

– Nu știi pe ce speță ai mai avut încă un proces în SUA

– Nu ai considerat relevant să anunți președintele, când te-a nominalizat, că ai fost arestat

Ori asta e modul tău de viaţă, ori ești instabil psihic, ori ești iresponsabil. În nici una dintre variante, nu mai ai ce căuta în viața publică, nu doar la Palatul Victoria. Fă o cură, du-te pe o insulă, rămâi acolo, ești pericol public. Iar aia care te ţin în continuare acolo sunt niște ticăloși fără măsură”, a scris Victor Ciutacu în postarea sa de pe social media.