Evenimentul Zilei > Actualitate > Victimă de la Colectiv critică inițiativa recepției pregătită de Iohannis pentru victimele tragediei
Victimă de la Colectiv critică inițiativa recepției pregătită de Iohannis pentru victimele tragediei

Victimă de la Colectiv critică inițiativa recepției pregătită de Iohannis pentru victimele tragediei

Corina Gabriela Ioniţă, din judeţul Ialomiţa, a suferit arsuri pe 40 % din suprafaţa corpului în incendiul de pe 30 octombrie din Clubul Colectiv din București.

Aceasta a fost internată la Spitalul Elias după tragedie, fiind transferată, după aproape o săptămână, la un spital din Marea Britanie. După întoarcerea în România, Corina Gabriela Ioniță susține, într-un mesaj postat pe Facebook, că medicii români nu îi acordă atenția necesară. Mai mult, consideră că inițiativa președintelui Klaus Iohannis de a organiza un cocktail pentru victimele din 30 octombrie este o inițiativă falsă, atât timp cât nu au parte de alte drepturi.

"Cocktail-necocktail, totul este un fals, nu exista nici un plan de sprijinire a victimelor din ‪#‎Colectiv‬. In cazul meu, desi am o scrisoare din partea medicilor englezi, adresata colegilor de la spitalul care m-a transferat acolo, in speta Elias, acestia s-au comportat glacial (așa cum o fac ei de obicei), simtindu-se probabil scosi de sub vizorul presei. Mi s-a urat succes in a-mi rezolva singura problemele legate de concediul medical, comandarea manusilor compresive si chiar gasirea unui fizioterapeut bun "la stat sau privat, cum doresc".
Păi cum așa, parcă era vorba că vom primi sprijin…?!"