Adolescentă VIOLATĂ de 30 de bărbaţi în şase ore / VIDEO

Adolescentă VIOLATĂ de 30 de bărbaţi în şase ore / VIDEO

Militanta Shaista Gohir, autoarea studiului The Sexual Exploitation of Asian Girls and Young Women, publicat de organizatia nonprofit Muslim Women`s Network UK (MWNUK) relatează un caz şocant.

Gohir vorbeşte despre faptul că o fată din Asia a fost violată de 30 de oameni (inclusiv de un tată şi fiul lui, elev) în timpul „unui atac sexual oribil, care a durat şase ore”, după cum precizează Daily Mail.   Militanta susţine că exploatarea sexuală a fetelor asiatice de oameni cu aceleaşi origini etnice se întâmplă sub nasul autorităţilor, ba chiar liderii comunităţii „sunt gata să respingă atacurile, acoperindu-le”. Shaista Gohir mai spune că „elevul care îşi însoţea tatăl în cursul atacului era în uniformă şcolară, iar din grupul de 30 de oameni făceau parte şi taximetrişti”. Gohir a prezentat un raport în acest sens la Consiliul Local Birmingham , urmat de interviuri cu 35 de victime din comunităţile musulmane din Marea Britanie .

Trebuie să înceteze

Nu este singurul caz relatat de către Gohir. Studiul „The Sexual Exploitation of Asian Girls and Young Women” demonstrează că fetele cu alte origini decât „britanicele albe” sunt mult mai vulnerabile în faţa fenomenul exploatării sexuale, deoarece multe dintre ele aleg să nu vorbească despre experienţele lor din cauza complexelor sociale şi culturale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit datelor iniţiale, 2.409 de copii si tineri sunt victime ale retelelor de exploatare a minorilor, cazuri confirmate in perioada august 2010 si octombrie 2011. A fost analizată şi activitatea de exploatare a copiilor din Marea Britanie, organizata în cadrul comunitatilor hindu şi sikh (printre care se numără imigranţii din Pakistan, India, Bangladesh, Somalia şi Afganistan). Exemplele  continuă cu Imaam, tânăra musulmană care a fost abuzată din fragedă copilărie de tatal ei, iar mai târziu de profesorul care preda din Coran, cu Aisha - abuzată sexual şi vândută ulterior pe internet pentru o partidă de sex, ori cu Nazia, drogata cu heroină de iubitul ei şi forţată să se prostitueze. Shaista Gohir subliniază că „deşi este greu să opreşti o asemenea oroare generală, toate aceste lucruri trebuie să înceteze”. <iframe src="//www.youtube.com/embed/F6wL4sze5MM" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>