Duminică după-amiază viceprimarul arădean a transmis un comunicat de presă în care își face publică dezamăgirea că este târât în scandalul  sexual. „Am fost șocat și revoltat să aflu că numele meu este târât în scandalul penal prostituate de lux. Nu am nici o legătură cu acest scandal, am comunicat deja asta jurnaliștilor care m-au contactat. Întrucât informația falsă continuă să fie promovată în spațiul public, sunt nevoit să revin cu precizarea că nu am absolut nicio legătură cu activitățile din acest caz și subliniez că niciodată nimeni nu mi-a solicitat să dau explicații în această speță! Nu am o problemă cu faptul că a fost înregistrat telefonul unei persoane cu care am avut la un moment dat o discuție oarecare. Consider însă incalificabil modul în care o parte a mediei a folosit intenționat fraze scoase din contextul convorbirii pentru a târî numele meu într-un scandal urât, cu care, repet, nu am și nu am avut nimic de-a face”, transmite viceprimarul arădean, prin intermediul purtătorului de cuvânt al Primăriei Arad.

Și pe pagina sa de Facebook viceprimarula  abordat, duminică, subiectul. „Nu fac parte din dosarul prostituate de lux. Potrivit unor informații apărute în presă, conform cărora aș fi prezent în dosarul prostituate de lux, mă simt nevoit să fac precizarea că niciodată nimeni nu m-a chemat să dau explicații pe această speță pentru simplul motiv că nu am nici o legătură cu acest caz. Nu înțeleg de unde au apărut aceste stenograme în spațiul public, nu cred că este moral și legal ca fraze scoase din context, cu multe puncte, puncte să facă subiectul unor știri la nivel național. Organele de anchetă nu m-au căutat, întrebat, anchetat pe acest caz. NU AM ȘI NU AM AVUT NICIODATĂ O PROBLEMĂ DE ORDIN PENAL!”.

Stenograme compromițătoare

Din interceptările adunate în  dosarul de prostotuție, în care au fost tirmiși în judecată oameni de afaceri, magistrați și doctori, reiese altceva. Într-una din discuțiile surprinse de SRI, capul rețelei, Paul Mânzu, ia legătura cu una din elevele de liceu, pentru a interveni în favoarea edilului arădean.

”Paul Mânzu – Alo, ceau Ramo.

Ramona- Ceau, ceau.

Paul Mânzu – M-a sunat viceprimarul din Arad, timpul ăsta Cătălin, să ceară profilul tău de Facebook. Înţelegi?

Ramona – Cine?

Paul Mânzu – Cătălin, tipul ăla din Arad de aseară.

Ramona – Aha”.

Discuția avea loc după ce Țițirigă l-a contactat pe Mânzu. Convorbirea telefonică a fost de asemenea înregistrată.

”Cătălin Țițirigă – Da. Auzi? M-o sunat una Ramona.

Paul Mânzu – Na păi era ce… tu aseară, dacă ţii minte.

Cătălin Țițirigă – Da, dar nu îmi trimiţi ceva poze ca să văd?”

Orgii cu minore și cocaină

Pe 8 septembrie, DIICOT Timișoara a trimis în judecată, pe 16 membrii ai grupări de trafic de minore conduse de Paul Mânzu. Paul Mânzu a fost trimis în judecată pentru constituire de grup infacţional organizat, trafic de minori şi proxenetism, şantaj şi pornografie infantilă, agentul de poliţie Ovidiu Gîţan – aderare la un grup infracţional organizat, trafic de minori, deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului şi folosirea de informaţii nedestinate publicităţii, Torj Ovidiu – constituire, aderare la un grup infracţional organizat şi trafic de minori, Bală Gheorghe – constituire, aderare la un grup infracţional organizat şi trafic de minori , judecătorul Tomuş Aurelian – şantaj, favorizarea infractorului şi folosirea serviciilor unei persoane exploatate,medicul  Horaţiu Petrescu –  favorizarea infractorului şi folosirea serviciilor unei persoane exploatate, omul de afaceri arădean Cosmin Codrin, Amarildo Iacuşi, Boţ Petru, Tiron Firu, Muczi Attila. Ardelean Da, Giusppe Handke (DJ Manzotti), cunoscut ca DJ Project avocatul  Popescu Adrian, patronul clubului Heavem Dorel Epure şi Mugurel Stan –  folosirea serviciilor unei persoane exploatate.

Conform procurorilor, fete de liceu din Timișoara erau racolate de polițistul Ovidiu Gîțan și transformate în scalve sexuale  pentru oamenii cu bani. Aceștia îi plateau lui Mânzu mii de euro pentru a participa la orgii, în vila acestuia, unde se consumau și droguri de mare risc. Substanțele halucinogene erau procurate în general de DJ Manzotti. ( Sursa foto: Facebook)