Evenimentul Zilei > Social > Un VICEPRIMAR din România, OMORÂT. S-a încercat DECAPITAREA acestuia
Un VICEPRIMAR din România, OMORÂT.  S-a încercat DECAPITAREA acestuia

Un VICEPRIMAR din România, OMORÂT. S-a încercat DECAPITAREA acestuia

Crimă oribilă în România, autoritățile fiind șocate de felul în care s-a petrecut fapte. Cel ucis este un fost viceprimar, iar din primele indicii a reieșit că acesta a fost ucis.

Mai mult, autoritățile susțin că cel care i-a fost călău a vrut să-l decapiteze, dar nu a reuşit. Camfir Barbă, fost viceprimar al localităţii Moara, a fost găsit înjunghiat în apropiere de locuinţa sa. Organele de anchetă au descoperit că fostul viceprimar avea mai multe urme de înjunghiere în jurul gâtului.

Victima s-a întors marţi noapte de la un bar din Moara, iar crima s-a petrecut în drumul acestuia spre casă. Anchetatorii bănuiesc că acesta a fost înjunghiat chiar în drum, după care a fost târât câţiva metri, iar trupul a fost ascuns într-un beci dezafectat, menționează monitorulsv.ro.

Membrii familiei s-au alertat miercuri dimineaţă, când au văzut că bărbatul nu este acasă şi l-au căutat prin zonă, făcând macabra descoperire.

La faţa locului au ajuns judiciarişti de la Investigaţii Criminale şi criminalişti ai poliţiei. De asemenea, poliţiştii au adus şi un câine de urmă în căutare de indici.

Anchetatorii îl caută pe unul dintre vecinii bărbatului, care nu a fost de găsit la domiciliu.