Evenimentul Zilei > Politica > Vicepreşedinte PSD: „Nu s-a pus niciodată problema excluderii din partid”. Cine l-a AMENINŢAT
Vicepreşedinte PSD: „Nu s-a pus niciodată problema excluderii din partid”. Cine l-a AMENINŢAT

Vicepreşedinte PSD: „Nu s-a pus niciodată problema excluderii din partid”. Cine l-a AMENINŢAT

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a ţinut să răspundă atacurilor venite din partea unor membri PSD de la nivel central, din ultima perioadă.

Ameninţat de secretarul general adjunct PSD, Codrin Ştefănescu, cu excluderea din partid, edilul Iaşiului, vicepreşedinte la nivel naţional al social-democraţilor, a menţionat că nu poate fi vorba de aşa ceva. Mihai Chirica a precizat că situaţia este cu totul alta şi că în PSD toţi au dreptul la o opinie, potrivit bzi.ro.

“Au fost mai multe zvonuri. Au rămas la nivel de zvonuri, asta pentru că cei care sunt zvonaci probabil că între timp şi-au retras intenţia de a lansa astfel de vorbe în spaţiul public. Nu se pune problema de aşa ceva, suntem o formaţiune unită, avem puncte de vedere şi asta înseamnă că suntem şi un partid european. Nu s-a pus niciodată problema excluderii din partid", a spus primarul Mihai Chirica. Vicepreşedintele PSD a precizat că va tranşa lucrurile în cadrul partidului în perioada următoare.

“În momentul de faţă nu am vorbit cu cei de la partid, asta pentru că nici timpul nu mi-a permis. 24 ianuarie este o zi foarte importantă pentru români şi pentru moldoveni şi ieşeni în special şi chestiunile politice le las după ce trecem de aceste momente solemne. Legat de subiectele recente, nu am vorbit cu domnul Dragnea", a mai spus primarul Mihai Chirica.

Vicepreşedintele PSD, Mihai Chirica, a spus luni că nu se poate vorbi despre o lovitură de stat în cazul protestelor din ţară, dar că prezenţa preşedintelui Iohannis în Piaţa Universităţii „nu a fost potrivită”. Chirica a dat asigurări că PSD nu va organiza contramanifestaţii.

„Nu cred că asistăm neapărat la o lovitură de stat. O lovitură de stat în primul rând se programează de cei care vor să preia puterea. În momentul de faţă, nu s-a arătat neapărat o structură care vrea să preia puterea. Prin urmare, e un val de emoţie”, a precizat Mihai Chirica.