Viaţa secretă a unui homosexual celebru| VIDEO

Viaţa secretă a unui homosexual celebru| VIDEO

Reginald Kenneth Dwight, născut în 1947, pe 25 martie în Midllesex, Anglia, cunoscut de toată lumea sub numele de Elton John.

Probabil una dintre cele mai controversate perioade din viaţa şi cariera lui a fost atunci când a admis într-un interviu acordat revistei "Rolling Stone" că este bisexual. Atunci a şocat o lume întreagă.

O mişcare surprinzătoare

Şocul avea să fie şi mai mare când, la câţiva ani după acel interviu, a spus că de fapt este homosexual, iar interviul respectiv a fost un compromis pe care l-a făcut atunci. Multi fani ai lui Elton John au reacţionat negativ , iar popularitatea lui a început să scada la finele anilor '70. Cariera lui a continuat să fie una de succes, dar viaţa personală a artistului era, una foarte tumultoasă: a devenit dependent de droguri şi de alcool, vicii de care a scăpat doar după ce s-a internat într-o clinică din Chicago, în anul 1990.

Ne puteți urmări și pe Google News

Face o mişcare surprinzătoare pentru toată lumea şi se căsătoreşte, în 1984, cu Renate Blauel, o nemţoaică pe care o cunoscuse în timpul unor înregistrari. Căsnicia celor doi a durat aproape cinci ani, ei anunţând divorţul la sfârşitul anului 1988. Multă lume a început să creadă că declaraţiile sale cu privire la homosexualitate au fost făcute din dorinţa de publicitate, iar după destramarea cuplului se credea că această căsnicie a fost pusă la cale din acelaşi motiv. Tabloidele britanice au început să comenteze cu ironie că “Elton are de ales între a rămâne homosexual şi celebru, sau căsătorit şi celebru”.   Şi-băgat capul în aragaz

Detalii necunoscute din viaţa lui Elton John au fost prezentate în biografia "Elton: The Biography", în care scriitorul David Buckley dezvăluie faptul că, în ciuda averii şi faimei obţinute, acesta a reuşit abia de curând să învingă demonii tinereţii, potrivit Reuters.

În aceeaşi biografie, Buckley dezvăluie că Elton  a încercat să se sinucidă în acea perioadă a vieţii în care urma să se căsătorească cu femeia care a fost “prima lui mare iubire” în anii '60. Cântăreţul a fost descoperit din întâmplare de un amic, Bernie Taupin. "Odată, Bernie l-a găsit pe Elton în timp ce acesta se pregătea să se sinucidă, pe când trebuia să se însoare cu o femeie numită Linda Woodrow", scrie în biografie  David Buckley.

"Elton şi-a băgat capul în cuptorul aragazului. Dar Bernie a izbucnit în râs şi nu se putea opri: nivelul gazului era minim, iar ferestrele erau deschise. Mai mult, Elton îşi odihnea capul pe o pernă", scrie Buckley.

Îi plac foarte mult maşinile

Averea lui a fost estimată la aproximativ 250 de milioane de dolari , din care 46,2 milioane “adunate” din concerte în anul 1998 , “ceea ce este mai mult decât a câştigat oricare dintre muzicienii din lume”, conform presei britanice. Deţine patru proprietăţi: Woodside în Windsor - Anglia, o proprietate de 6.000 de metri pătraţi în Atlanta-Georgia (pe care a achiziţionat-o în 1990), o locuinţă la Londra şi o casă “nouă” pe Muntele Boron în Franţa. Îi place să meargă la cumpărături, să ia masa la restaurante de lux, este un fan înrăit al echipei naţionale de fotbal a Angliei, îi plac tenisul, florile şi animalele (are nu mai puţin de 21 de caini) şi, îi plac foarte mult maşinile! Garajul său din Woodside găzduieşte 36 de automobile foarte rare şi foarte scumpe, printre care se numără Bentley, Jaguar, Porche, Rolls Royce sau Ferrari. Uneori îi face plăcere să dea cadouri constând în astfel de maşini...

În prezent, Elton John şi partenerul său de lungă durată, David Furnish, fac parte dintre cele 700 de cupluri gay care şi-au legalizat relaţia la 21 decembrie 2005, ziua în care a intrat în vigoare legea ce permite uniunile civile între homosexuali în Marea Britanie.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/NrLkTZrPZA4" frameborder="0" height="315" width="620"></iframe>