Evenimentul Zilei > Social > Vezi ce autor român A DAT LOVITURA pe piața internationala de carte! Romanul său a fost vândut deja în 38 de țări
Vezi ce autor român A DAT LOVITURA pe piața internationala de carte! Romanul său a fost vândut deja în 38 de țări

Vezi ce autor român A DAT LOVITURA pe piața internationala de carte! Romanul său a fost vândut deja în 38 de țări

Eugen Ovidiu Chirovici este primul autor român contemporan al cărui volum s-a vândut în peste 38 de țări din toată lumea, printre care Marea Britanie, SUA, Germania, Franța, Italia, Spania

Cartea Oglinzilor – un roman fenomenal! Cartea îl aduce în fața cititorului pe agentul literar Peter Katz care, în cei cinci ani de carieră, a evaluat sute de manuscrise. Niciunul dintre acestea însă nu a reuşit să îi stârnească interesul precum fragmentul trimis de misteriosul Richard Flynn. Student la Princeton la vremea când se petrec faptele din povestirea lui, Richard oferă atât de multe detalii despre uciderea profesorului Joseph Wieder, încât Katz nu ştie ce să creadă: oare autorul manuscrisului este criminalul sau doar are informaţii care pot duce la elucidarea cazului? Intrigat, agentul literar demarează o investigaţie pe cont propriu pentru a descoperi adevărul.

Drepturile de publicare sunt deținute de Penguin Random House – Century, în Anglia și de Simon &Shuster, în Statele Unite.

În România, lansarea thrillerului Cartea Oglinzilor va avea loc pe 4 februarie, dar până atunci, o puteți comanda pe www.raobooks.com.

Volum publicat în peste 38 de țări din toată lumea

Aprecieri „Inteligent și sofisticat. O crimă povestită așa cum Picasso picta tablouri.“ Lee Child

„O intrigă foarte bine pusă la punct. Un roman incredibil şi scris cu măiestrie. Nici nu îţi dai seama că este scris de cineva pentru care engleza nu este limbă maternă.“ Rachel Mills, Peters Fraser & Dunlop (PFD), Londra.

„Un roman cu adevărat genial, care m-a captivat de la prima pagină“, Francesca Pathak, editor la Century

„O poveste captivantă despre natura iluzorie a percepției şi a memoriei“, Tammy Cohen

Cine este Eugen Ovidiu Chirovici?

Eugen Ovidiu Chirovici, autor al unui thriller care s-a dovedit a fi un „fenomen editorial internațional“ (The Guardian) a dat lovitura pe piața internațională de carte așa cum nici un alt român nu a mai reușit pană acum.

Scriitorul s-a născut în 11 mai 1964, în Făgăraş, judeţul Braşov. Este economist, scriitor, journalist şi pictor. După ce a absolvit Facultatea de Comerţ din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucureşti, a intrat în presă (Curierul naţional) în anul 1991. Între 1992 şi 2000, a ocupat succesiv funcţiile de redactor, şef secţie, redactor-şef adjunct şi redactor-şef al Curierului naţional, colaborând, în acest timp, la numeroase posturi radio şi TV (BBC, Europa liberă, TVR etc.). A publicat peste 1000 de articole în România și în străinătate. Este autorul a numeroase romane și cărți de eseistică și istorie economică. În ultimii 15 ani a fost publicat exclusiv de Editura RAO, fiind unul dintre cei mai de succes autori români.

Din 2005, editura RAO publică titlurile lui Eugen Ovidiu Chirovici. Mai puteți citi și: O amintire de la Paris, Sanitarium, Cine a ucis-o pe Nora Jones, Hoodoo Creek, Pulbere neagră, Voodoo, labirynth.com, Misterele Istoriei, Puterea, La broasca leșinată, Suflete la preț redus, A doua moarte.