Jurnaliştii România TV au realizat un material filmat cu camera ascunsă. Întrebată de jurnalistul România TV dacă Gabriel Cotabiţă se va face bine, asistenta medicală a răspuns: "Eu m-aş mira. Cred că numai mâna lui Dumnezeu mai poate face ceva. Medicii nu mai pot să facă nimic. Dacă a făcut embolie, nu mai scapă".

Angajata spitalului a spus că artistul era singur în sala de fitness şi nimeni nu l-a văzut atunci când a suferit accidentul vascular cerebral. Mai mult decât atât, doctorii nu au ajuns la el imediat şi nimeni nu ştie când a căzut.

"N-a fost nimeni. N-a fost nimeni, domnule. Nimeni n-a fost. Nu numai că sunt obligaţi să aibă medic, sunt obligaţi să aibă şi terapeuţi. Kinetoterapeuţi. Resuscitarea se face în primele minute. Dacă au trecut opt minute…excepţii. Nimeni nu ştie când a căzut, pentru că era singur în sală. Fiind singur în sală, nu l-a văzut nimeni că a căzut, a stat foarte mult…deci asta este problema…şi dacă s-a complicat şi cu plămânii…embolia…nu scapă nimeni", a spus asistenta medicală.