Alin Burcea a vorbit în această seară la un post de televiziune despre locurile unde ne putem face vacanțele în vara anului 2020, după pandemie.

Grecia se pregăteşte să îşi reprimească turiştii, a anunţat Burce.

„În Croaţia, cu siguranţă se va purtea merge cu maşina. Am citit, ieri, că în Muntenegru nu a fost nici măcar un caz. În toată partea asta, Croaţia-Muntenegru, care este o zonă frumoasă pe mare, se poate merge în vacanţă”.

Şi continuă: „Fraţii noştri bulgari au anunţat deja că ne aşteaptă. De la 1 iulie ne aşteaptă, poate să fie şi mai devreme pentru că numărul de cazuri este mai mic decât la noi. Cred că sunt în jur de 93 de decese. După mine, Bulgaria, între 15 iunie şi 1 iulie, va da drumul.

Grecia e clar că va da drumul. În Turcia încă mai așteptăm. Din Spania veștile nu sunt bune, a declarat Alin Burcea continuând „dar partenerul din Mallorca spune că nu au niciun deces iar cazuri de infectie au fost foarte puţine. În zonele insulare care au fost izolate nu prea sunt probleme, nici în Tenerife nici în Palma de Mallorca” , a concluzionat Alin Borcea în această seară la Antena 3.