Vestergaard, talismanul CSM-ului

Vestergaard, talismanul CSM-ului

Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a dispus azi, 25-23, de Cetate Deva, într-un meci contînd pentru Liga Naţională de handbal. La meci s-a aflat şi tehnicicanul danez Jakob Vestergaard, foarte aproape de preluarea postului de selecţioner al naţionalei României.

Partida a fost una dramatică, CSM reuşind să se impună pe final. La pauză, scorul era favorabil oaspetelor, 14-11.

"Echipa joacă prea în viteză, mai sunt multe reglaje de făcut. Mette va avea de lucru. Nu vorbesc momentan de naţională, vom vedea ce se întâmplă. Mi-a lipsit mult pasiunea din handbalul românesc", a spus Jakob Vestergaard despre jocul fetelor de la CSM, care vor fi pregătite de săptămana viitoare de fosta sa colaboratoare la Oltchim, Mette Klit.

"Sunt fericită că m-am revăzut cu Jakob, e un antrenor senzaţional, sper să ajute în continuare handbalul românesc", a spus noul transfer al CSM-ului, Iulia Curea, la digidsport, iar Patricia Vizitiu a supralicitat: "Eu îmi doresc neapărat să lucrez cu Vestergaard la naţională. Aduce o mentalitate nouă de care noi, românii, avem nevoie. Mă uitam în tribună, îl vedeam acolo şi asta ne-a ambiţionat şi doar cu prezenţa ne-a făcut să întoarcem meciul".

Ne puteți urmări și pe Google News