Evenimentul Zilei > Actualitate > Vestea care zguduie lumea de la Hollywood! Michael Caine spune că zilele îi sunt numărate
Vestea care zguduie lumea de la Hollywood! Michael Caine spune că zilele îi sunt numărate

Vestea care zguduie lumea de la Hollywood! Michael Caine spune că zilele îi sunt numărate

Vestitul actor britanic Michael Caine a mărturisit că se teme că va muri de cancer și că a devenit conștient de faptul că zilele sale sunt numărate.

Vedeta de la Hollywood, în vârstă de 85 de ani, spune că ține regim și că a reușit să piardă circa 13 kilograme, după ce a renunțat la alcool, zahăr, sare și gluten.

Câștigător al premiului Oscar, Sir Michael Caine, a cărui carieră se întinde pe cinci decenii, a explicat că vrea doar să își mai vadă nepoții crescând. "Știu că zilele îmi sunt numărate și aceasta este principala mea grijă", a declarat el pentru The Sun on Sunday. "A trebuit să renunț la băut și caut întotdeauna cel mai bun remediu împotriva cancerului", a adăugat legendarul actor, citat de Agerpres.

Caine și-a lăudat totodată soția — Shakira (70 de ani) — pentru că l-a ajutat să se lase de băut. "Fără ea, aș fi fost mort demult", a povestit el, adăugând că obișnuia să bea o sticlă de vodcă pe zi și să fumeze mai multe pachete de țigări.

Artistul, originar din Londra, va putea fi admirat în curând în comedia "Going in Style", care va fi lansată luna viitoare. În regia lu Zach Braff, pelicula urmărește povestea a trei prieteni de-o viață (Micheal Caine, Morgan Freeman și Alan Arkin) care riscă totul și jefuiesc o bancă după ce pensiile lor sunt anulate.