Una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, Andreea Bănică pare că se bucură de o viață perfecta, lipsită de necazuri, la care mulți abia îndrăznesc să viseze. Dar chiar și așa, când îi este lumea mai dragă, din când în când, faimoasa artistă mai este lovită și de câte un ghinion, ca acum.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Andreea Bănică și-a anunțat fanii internauți că s-a accidentat destul de grav la un picior, chiar în această perioadă, în timp ce se afla în vacanță. Artista și-a filmat piciorul lovit, iar din imagini se vede destul de clar că s-a ales cu câteva răni destul de urâte.

De curând, Andreea și-a anunțat admiratorii de pe rețelele de socializare că va petrece câteva zile de relaxare, împreună cu familia, la malul mării. Distracția a durat puțin timp pentru că vedeta s-a rănit destul de grav la picior și a avut nevoie de îngrijiri.

Andreea Bănică le-a povestit admiratorilor de pe Instagram cum, din neatenție, s-a lovit de un șezlong, iar impactul a fost atât de violent încât a crezut că va muri din cauza durerii pe care a fost nevoită să o suporte.

Pentru a-și calma durerile, pentru a opri sângerarea și pentru a vindeca rănile pe care le-a căpătat lovindu-se de șezlong, artista a relatat că a folosit un spray cu o substanță calmantă și care grăbește vindecarea. Ea s-a arătat optimistă, în ciuda durerilor care o încercau, spunând că speră să-și revină destul de repede, ca să se poată bucura în continuare de vacanță alături de de cei dragi.

„Mama răniților… M-am așezat după acea lovitură maximă. M-am lovit la șezlong, dar mă rog, trece. Am un spray (…). Am crezut că mor când l-am pus pe plagă, dar nu mai sângera și se vindecă mai repede”, a povestit Andreea Bănică pentru fanii îngrijorați, într-o postare pe InstaStory.

Lidia Buble privește spre viitor: „Dacă lucrurile vor merge bine pe plan internațional…”

Record de victime din cauza alcoolului ilegal. Autoritățile au numărat 86 de cazuri