Drama House of Cards, produsă de Netflix, se va încheia odată cu sezonul șase, care este deja în producție, informează TVline.com. Informația a fost confirmată și de Variety.

Informația despre încheierea serialului dramatic vine la mai puțin de 24 de ore după ce Kevin Spacey a fost acuzat de o gesture șocante pe care le-ar fi făcut în urmă cu mai mulți ani, scrie Pagina de Media.

Citește AICI despre dezvăluirile care au dus la ANULAREA serialului

Actorul Kevin Spacey a recunoscut, în urma scandalului, că este homosexual, spunând că nu îşi aminteşte un incident petrecut cu peste 30 de ani în urmă şi că, dacă s-a petrecut, e vorba de un moment de beţie extremă.

După aceste declaraţii publicate de Spacey pe contul său de Twitter, întreaga comunitate LGBTQ s-a sesizat, alegând să se distanţeze de actor şi acuzându-l că încearcă să atenueze scandalul referitor la vârsta minoră a lui Rapp dezvăluindu-şi orientarea sexuală. 

TVLine precizează însă că mai multe surse au menționat că decizia de a încheia House of Cards cu sezonul șase a fost luată cu luni înainte de apariția acuzațiilor.