Traficul din București este paralizat pe mai toată durata zilei, dar asta nu împiedică autoritățile să închidă o nouă arteră într-o zonă des circulată de șoferii din Capitală. De această dată, Poliția Rutieră a anunțat că lucrările care se fac la Stadionul Național Arcul de Triumf – care este renovat în vederea Campionatului European de fotbal din 2020 ce va aduce patru meciuri și în București – provoacă restricționarea traficului pe o bretea în zona Arcului de Triumf.

Mai jos, aveți comunicatul integral al Brigăzii Rutiere a Poliției Române:

Începând cu data de 05 august a.c., vor fi demarate lucrările pentru construirea Stadionului Național Arcul de Triumf, în București, Bd. Mărăști nr.18-20, sector 1.

Astfel, va fi restricționat traficul auto pe breteaua destinată virajului la dreapta de pe Str. Alexandru Constantinescu pe Bd. Mărăști, cu asigurarea în permanență a unui culoar pietonal protejat cu lățimea de min. 1,00 m;

Lucrarea nu va afecta benzile de circulație existente pe Str. Alexandru Constantinescu și Bd. Mărăști.

Solicităm conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi”.

Te-ar putea interesa și: