Evenimentul Zilei > Actualitate > Veste BUNĂ de PAȘTE. Luni va avea loc o nouă estragere a LOTERIEI BONURILOR FISCALE
Veste BUNĂ de PAȘTE. Luni va avea loc o nouă estragere a LOTERIEI BONURILOR FISCALE

Veste BUNĂ de PAȘTE. Luni va avea loc o nouă estragere a LOTERIEI BONURILOR FISCALE

Vești bune pentru cei care au păstrat bonurile fiscale din perioada 1 februarie – 16 aprilie 2016. Ministerul Finananțelor Publice organizează, luni, o nouă extragere specială de Paște a Loteriei Fiscale.

Fondul de premiere este de un milion de lei, iar din această sumă vor fi acordate cel mult 100 de premii.

'La extragerea ocazională a Loteriei bonurilor fiscale organizată luni, 2 mai 2016, cu prilejul sărbătorilor de Paşti, participă bonurile fiscale emise în perioada 1 februarie – 16 aprilie 2016. Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii', se menţionează într-un comunicat al instituţiei.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă va avea loc luni, 2 mai 2016, şi va consta în extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depăşeşte 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câştigători.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19,45. Extragerea este publică şi va putea fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Companiei Naţionale "Loteria Română' (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.