Michael Lee şi Angela Peang, din Eagle Mountain, Utah, sunt verişori de gradul 1, dar indiferent de rudenie au ales oricum să se căsătorească şi să facă un copil care se va naşte peste câteva luni. Iubirea lor însă în statul american nu este legală şi acum riscă o pedeapsă de  5 ani de închisoare sau amenzi foarte mari pentru incest.

Povestea lor a devenit virală

Potrivit celor relatate de către Daily Mail, perechea a traversat graniţele statului pentru a se putea căsători, având în vedere că în Utah ar fi fost ilegal, iar acum sunt în aşteptarea unui copil. Cei doi au ales să povestească idila lor pentru a revendica dreptul lor la iubire într-un show de televiziune şi chiar au arătat analizele de sarcină, arătând că nu sunt probleme cu sarcina… cu toată apropierea ca rudenie.

„Ştiam că era riscant, dar n-am fost iresponsabili”

„Am făcut teste genetice şi a reieşit că putem avea copii fără niciun risc”. Perechea a mărturisit că sunt foarte legaţi unul de altul, iubirea lor este una născută ca o relaţie familială şi a evoluat şi datorită atracţiei sexuale dintre cei doi. Acum riscă închisoarea, dar n-au intenţia să renunţe la lupta pentru iubirea lor şi au lansat o petiţie ca legea asupra incestului să fie abolită.

Michael Lee și Angela Peang sunt primii veri care se așteaptă la un băiat în următoarele luni - dar ar putea de asemenea să se aștepte să se termine după gratii pentru că are copilul

Citește și: