Evenimentul Zilei > Actualitate > VERDICTUL stilistului despre cele două doamne: Brigitte Macron şi Carmen Iohannis. Criticile sunt ASPRE!
VERDICTUL stilistului despre cele două doamne: Brigitte Macron şi Carmen Iohannis. Criticile sunt ASPRE!

VERDICTUL stilistului despre cele două doamne: Brigitte Macron şi Carmen Iohannis. Criticile sunt ASPRE!

Celebrul stilist Ovidiu Buta a făcut o scurtă analiză a ţinutelor pe care le-au purtat cele două doamne, Brigitte Macron şi Carmen Iohannis, la Palatul Cotroceni. Din păcate, Carmen Iohannis a greşit iar din punct de vedere al outfitului ales, cel puţin asta susţine stilistul.

Carmen Iohannis vs Brigitte Macron: Duelul Fustelor, îşi intitulează comentariul  Ovidiu Buta.

"În mod sigur inspirată din pozele doamnei Macron, doamna Iohannis, fericită că a găsit într-un final pe cineva pe scena politică să îi împărtășească pasiunea pentru anumite lungimi incerte și dubioase, a decis să arate întregii adunări că și ea poate fi o doamnă Macron de România, alegând total anapoda ținuta pe care a decis să o poarte la eveniment.

Să fim înțeleși! Lungimea pe care doamna Iohannis o poartă (care se oprește de-asupra genunchilor) pe mine nu m-a deranjat niciodată. Chiar dacă aceasta nu este recomandată din cauza faptului că îngroașă vizual. În schimb, nu pot să nu fiu șocat de imaginea de școlăriță pe  care o abordează cu o nonșalanță deloc franțuzească. Ea ar fi trebuit să înțeleagă următoarele lucruri:

Poți fi elegant și purtând această lungime. Vezi cum procedează doamna Macron!

Poți fi elegant purtând culoarea! potrivită. Vezi alegerea doamnei Macron!

Poți să arăți senzațional indiferent de vârstă! Vezi cazul doamnei Macron!

Iar dacă pe viitor vrem să continuăm în stilul doamnei Macron, ar fi interesant dacă am înțelege că nu lungimea ținutelor doamnei Macron contează, ci abilitatea cu care reușeșe să își împace obsesia pentru această lungime cu cerințele scrise sau nescrise ale unui protocol diplomat.

Da, lumgimea fustelor este aproximativ egală, dar putem totuși înțelege și aici că 2 centimetri contează!", a comentat Ovidiu Buta pentru verdict.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: