Evenimentul Zilei > Social > Verdict în cazul Orban
Verdict în cazul Orban

Verdict în cazul Orban

Presupusa victimă a incidentului în care a fost implicat ministrul Transporturilor nu a suferit un accident rutier, potrivit raportului medicilor.

Fata avea doar echimoze, informează Realitatea.


Ludovic Orban a fost implicat intr-un accident rutier la jumătatea lunii trecute. În momentul producerii incidentului, ministrul se afla la volanul maşinii de serviciu cu care circulă de la instalarea în funcţie.


Potrivit unor surse din poliţie, la declararea accidentului, ministrul a susţinut că a tamponat un autoturism Matiz, parcat pe trotuarul din dreapta sensului său de mers. Ministrul Transporturilor a susţinut în declaraţia dată la poliţie că nu s-a prezentat în termenul legal de 24 de ore deoarece a fost nevoit să-şi facă o serie de analize şi pentru aceasta a petrecut la medic mai mult decît s-ar fi aşteptat.


Invitată de poliţişti la audieri, adolescenta Simona Todea, presupusa victimă, a negat că s-ar fi lovit la cap în timpul accidentului provocat de Orban. Ea a susţinut că are o rană superficială la tâmplă deoarece "a cazut alunecând pe gheaţă". De asemenea, tatăl Simonei a negat orice implicare a fiicei lui în accident şi a anunţat că nu vor depune nicio plângere.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: