Venirea lui Messi la Bucureşti poate rămâne doar un vis

Venirea lui Messi la Bucureşti poate rămâne doar un vis

Publicaţia spaniolă sport.es a realizat programul probabil al lui Lionel Messi până la meciul de Supercupă cu Real Madrid. Amicalul România - Argentina, de la Bucureşti, nu a fost inclus.

Absenţa lui Messi de la inaugurarea Naţional Arena pare din ce în ce mai aproape de certitudine. Jurnaliştii de la sport.es au prezentat marţi paşii pe care starul argentinian este aşteptat să îi facă în pregătirea pentru noul sezon, care debutează cu Supercupa Spaniei, FC Barcelona – Real Madrid.

Conform spaniolilor, cel mai apreciat fotbalist al lumii va fi prezent pe 28 iulie la un meci caritabil din Chile, alături de prietenii lui Marcelo Salas, pentru ca trei zile mai târziu, propria echipă de „prieteni” să întâlnească o reprezentativă a „restului lumii”, într-o partidă similară. Pe 3 august, Messi va zbura cu echipa sa de club la Miami, unde Barcelona va susţine testul cu Chivas, continuând pregătirea pentru sezonul 2011-2012.

Următorul meci listat este partida tur din Supercupa cu Real Madrid, la 14 august, amicalul „pumelor” cu România, de pe 10 august fiind, astfel, omis.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dacă Lionel Messi va veni la Bucureşti, Federaţia Română de Fotbal va plăti omologilor argentinieni 1,3 milioane de euro, suma fiind redusă la 1,1 milioane de euro dacă vedeta Barcelonei nu se va deplasa cu naţionala. <iframe width="560" height="450" src="http://www.youtube.com/embed/gwHm_CkM1SA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>