Prezenţi şi noi, ne-am promis că le vom oferi celor prezenţi direct drumul spre distracţie, dar nu se putea fără vedetele noastre care au făcut un show de zile mari. Au fost prezenţi la eveniment Andrei Leonte, Melina, Mircea Eremia, Dominique , Triplu Sec şi mulţi alţii.

Trebuie neapărat să remarcăm câteva momente care i-au făcut pe cei prezenţi, inclusiv pe vedete, să uite că de la ora 00 treceam într-o nouă zi, adică luni, zi de muncă.

Spre exemplu, Emanuel de la Triplu Sec, un fel de Rod Stewart de România a rupt scena în două. Mircea Eremia (nu e doar coincidenţă de nume, chiar e fratele Alinei Eremia) a dat de înţeles că sora lui va avea probleme mari cu el, pentru că e pregătit să rupă topurile muzicale şi e greu să împarţi primul loc, ce să-i faci, familie de talentaţi. Andrei Leonte pe lângă că a uitat că urmează zi de muncă, a plecat şi fără stick-ul de memorie, stick care a ajuns la noi, deci e în siguranţă. Orice seară are nevoie şi de cireaşa de pe tort deci de o prezenţă “cutremurătoare”, Melina.

Şi pe ritmurile muzicii, cu mâinile în aer, cu gândul că am făcut şi bine, a fost o seară reuşită la Chance for Charity #2.

NOTĂ PUȚIN CAM DIRECTĂ

Săptămâna asta am fost băieți buni, după cum ați observat, dar să nu uităm, norocul vostru e că nu lucrați la privat, că dacă aveați șef, vă tăia din salariu pentru lispa de randament de care știm că ați dat dovadă la începutul săptămânii.

Citește și: