Evenimentul Zilei > Actualitate > Vedete batjocorite la şcoală
Vedete batjocorite la şcoală

Vedete batjocorite la şcoală

Agresivitatea din şcoli a devenit o problemă serioasă în SUA, fiind motiv de analize şi comentarii pentru presa americană, dar şi de rememorări, mai ales la capitolul vedete. Astfel, aflăm că există VIP-uri care au fost agresate fizic sau verbal în timpul scolii, unele dintre vedetele cu pricina confirmând că şi acum îşi aduc aminte cu neplăcere de vremurile când erau batjocura colegilor.

Christina Aguilera, de exemplu, când era în şcoala primară a avut de suferit batjocura colegilor sai pentru că participa la concursurile de talente pentru copii. Aşa de… mult le-a plăcut colegilor de micuţa cântăreaţă, încât au spart chiar anvelopele de la maşina de familie a celei mai târziu se va impune în topurile internaţionale.
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/YPtPsy4_XVw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

15 şcoli cu răutate

Nici Tom Cruise nu a stat mai bine, el întâmpinând greutăţi la şcoală din cauza faptului că era dyslexic. “Mă simţeam foarte singur. Aveam dislexie şi toţi colegii râdeau de mine, motiv pentru care nu aveam prieteni la şcoală”, spune actorul.

Tom a fost înscris la şcoli speciale pentru a rezolva această problemă. “Am fost la 15 scoli diferite şi peste tot răutatea celorlaţi a fost fără margini”. Printre lucrurile cele mai rele pe care i le făceau era felul în care se legau de faptul că nu este suficient de înalt.

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/WKmw73kcJs0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Quentin Tarantino susţine că nu îi este dor de vremurile în care era elev, pentru că lumea îşi bătea joc de tunsoarea şi de accentul său. Din acest motiv, regizorul nu a terminat liceul, considerând că nu are nevoie de studii.

J.Lo şi Hugh s-au simţit bine

Victoria Beckham (pe vremea când o chema Adams), nu era nici ea foarte populară. Soţia fotbalistului David Beckham îşi aminteşte că unii dintre colegii de şcoală îi luau lucrurile şi i le terfeleau şi, în plus, o ameninţau în permanenţă cu bătaia. Şi Jessica Simpson a avut de suferit: puştii din clasă aruncau cu hartie igienică şi ouă în faţa locuinţei sale, şi mai rau de atât, scriau mesaje vulgare pe totuarul din fata casei cu markere permanente.

Singurii care par a se fi simţit bine la şcoală sunt Jennifer Lopez şi Hugh Grant. J.Lo era eleva de care se temeau toţi colegii, după cum mărturiseşte o prietenă din copilărie a vedetei: „Jennifer îşi spunea tot timpul părerea, indiferent de consecinţe. Era foarte dură şi nu ezita să sară la bătaie.”

„Singurul lucru care mi-a plăcut la şcoală a fost acela că am jucat în trupa de teatru. Îmi plăcea la nebunie atenţia, mai ales că aşa puteam cuceri fete”, susţine Hugh Grant.

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/FZIJ_3vlhXk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.