Evenimentul Zilei > Monden > Vedeta noastră urmează să devină mamă pentru a doua oară. Declarațiile care au emoționat întreaga Românie
Vedeta noastră urmează să devină mamă pentru a doua oară. Declarațiile care au emoționat întreaga Românie

Vedeta noastră urmează să devină mamă pentru a doua oară. Declarațiile care au emoționat întreaga Românie

Mara Bănică a anunțat că o să fie mămică pentru a doua oară. Îndrăgita jurnalistă și-a găsit iubirea și s-a căsătorit de curând, iar aceasta a vorbit în exclusivitate despre copilul pe care îl poartă în pântece. Vedeta a povestit că a trecut prin clipe dificile și a vrut să renunțe de câteva ori.

Mara Bănică a declarat că și-a dorit enorm un al doilea copil, dar această sarcină nu a venit ușor. Vedeta a mărturisit că aproape 2 ani s-a chinuit, dar nu s-a dat bătută.

„Eu m-am chinuit enorm, am făcut nouă puncții să pot să fac acest copil. Nu vreau o greșeală din asta să mă coste sarcina! Timp de nouă luni am făcut zilnic câte trei injecții în burtă. Este un copil extrem de dorit și de chinuit! Am trecut prin stări de depresie, de plâns … e foarte greu un tratament hormonal. Și eu n-am ipocrizia femeilor care după 45 de ani au născut și au zis că e o minune de la Dumnezeu, dar au uitat să adauge că e o minune de la Dumnezeu, în vitro, prin medici. Am avut norocul să-l întâlnesc pe dotorul Andreas Vythoulkas, care m-a ajutat foarte mult.

Dacă n-ar fi fost omul ăsta care a fost și doctor și psiholog și ginecolog … cred că nu m-a văzut nimeni plângând mai mult decât m-a văzut el. A avut răbdare și mi-a zis de la început că o să fie un drum lung și că o să am căderi, dar nu am crezut. Și, uite că așa a fost! E imposibil să nu ai picaje emoționale când faci un asemenea tratament hormonal. Fiecare lună în care nu reușești este o lovitură. Pici, apoi zici că nu mai faci și peste două săptămâni găsești puterea să mai încerci. E dorința aia mare de a avea un copil și poți să treci peste” , a dezvăluit Mara Bănică pentru Cancan.ro

Tratamentul de fertilizare în vitro i-a adus multe schimbări

„Am avut momente în care aș fi renunțat la acest tratament. Aveam toată pielea de pe corp crăpată, de șarpe, din cauza hormonilor. Aveam dimineți în care mă trezeam cu extremitățile super umflate. Din punct de vedere psihic, nici nu vreau să-mi mai amintesc. În momentul în care nu era bine, picam grav de tot. Ideea e că atunci când treci printr-un proces din ăsta de tratament de fertilizare în vitro nu ai tratamentul oricărei gravide. Sunt foarte multe pastile de susținere până trece primul trimestru. Eu luam vreo 23 de pastile pe zi, timp de 12 săptămâni, iar apoi le-am scăzut treptat. Acum iau doar o singură pastilă pe zi și fac injecții în burtă, dar nu mi se mai pare dificil după tot procesul prin care am trecut”, povestește Mara.