Vedeta de la matinal s-a reorientat! Se vede cu un milionar, patron în fotbal

Vedeta de la matinal s-a reorientat! Se vede cu un milionar, patron în fotbal

La un an după ce se despărţiseră, Susanna Reid a reluat relaţia cu Steve Parish, patronul clubului de fotbal din Premier League, Crystal Palace.

Prezentatoarea promisese că nu se va căsători niciodată după ce cuplul s-a despărțit amiabil în aprilie 2019 şi se pare că a simţit ceva în acel moment…

În prezent, cei doi se bucură de nopți confortabile şi romantice petrecute în casa vedetei tv.

Susanna, în vârstă de 49 de ani, a început să se vadă cu Steve, în vârstă de 54 de ani, în august 2018. Au urmat 9 luni intense, la dar după aceea cuplul a confirmat ruptura.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ulterior, vedeta tv a discutat despre relația ei în cadrul show-ului ITV, spunându-i colegului Piers Morgan că este „în regulă”. Mai mult, ea glumea despre despărțire.

„Aceste lucruri se întâmplă. Să nu insistăm. Sunt bine, suntem bine, suntem foarte buni prieteni”, îi spunea Susanna lui Morgan la acea vreme.

Acum, sursele jurnaliştilor de la Daily Star spun însă că perechea s-a împăcat. Un prieten a spus: „În mod evident, au decis să dea o şansă relaţiei și au fost împreună destul de des.”

Dovezile sunt clare, având în vedere că milionarul din Premier League nu se mai fereşte când vine vorba despre exprimarea sentimentelor sale.

„Steve a trecut pe acolo (n.r. - acasă la Sussana) de câteva ori. Este destul de vizibil când merge acolo pentru că are o mașină foarte flash.

Dar, altfel, ei s-au înţeles întotdeauna bine. Sperăm că lucrurile funcționează bine pentru ei. Sunt amândoi minunați”, a mai completat sursa.

Relaţia cu Steve, a cărui avere este estimată la 45 milioane lire sterline, a fost prima pentru Susanna de când și-a anunțat despărțirea de partenerul de lungă durată, Dominic Cotton, în 2014.

Dominic și Susanne au trei copii împreună - Sam, Jack și Finn. Perechea a început să întâlnească în 1998 și, în ciuda despărțirii lor, se pare că sunt prieteni apropiați.

În noiembrie anul trecut, ea fost întrebată de Morgan despre eventualele planuri de căsătorie. „Nu mă voi căsători niciodată. Sunt în tabăra care nu se căsătorește niciodată”, a răspuns Sussana Reid.

explicaţie foto: Jucătorii de la Palace se îmbrățișează înaintea unui meci pe Selhurst Park, în 2007.

sursa: Daily Star