Evenimentul Zilei > Monden > Vedetă de la Hollywood, care a filmat în România, la al șaselea copil
Vedetă de la Hollywood, care a filmat în România, la al șaselea copil

Vedetă de la Hollywood, care a filmat în România, la al șaselea copil

Jude Law este în culmea fericirii. Ultima sa soție, psiholog, este însărcinată cu cel de-al șaselea copil. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, la Londra, după patru ani de relație.

Phillipa Coan este cea de-a patra soție a actorului, care la 47 de ani se pregătește să schimbe din nou scutece. Declarațiile făcute presei de peste ocean arată că Jude Law este foarte încântat de rolul de tată.

El are cinci copii din cele trei relații anterioare și spune că abia așteaptă ca în familia sa ”frumoasă și stabilă”, cu multă bucurie adusă de copiii care devin deja adolescenți, să apară și un bebeluș.

Jude Law nu s-a ferit să spună că pentru el rolul de tată este o sursă de fericire absolută.

„Ador asta. De ce să n-am încă un copil? Am șansa să fiu cu o persoană pe care o iubesc la nebunie. Deci ideea de a avea mai mulți copii este de-a dreptul minunată”, a spus actorul englez care a făcut o carieră fulminantă la Hollywood.

Să nu uităm că Law a fost și în România la începutul anilor 2000, când în apropierea Brașovului s-a filmat pentru Cold Mountain. În 2003, el a fost nominalizat pentru Premiul Academiei pentru cel mai bun actor pentru interpretarea sa din acest film al lui Minghella.

În 2006, Jude Law a fost considerat în topul primilor zece actori de Hollywood, care pot garanta succesului unui film.