Evenimentul Zilei > Actualitate > O vedetă CELEBRĂ a a îngenuncheat PRO TV-ul! Postul de televiziune, OBIGAT să plătească DESPĂGUBIRI IMPORTANTE – GALERIE FOTO
O vedetă CELEBRĂ a a îngenuncheat PRO TV-ul! Postul de televiziune, OBIGAT să plătească DESPĂGUBIRI IMPORTANTE – GALERIE FOTO

O vedetă CELEBRĂ a a îngenuncheat PRO TV-ul! Postul de televiziune, OBIGAT să plătească DESPĂGUBIRI IMPORTANTE – GALERIE FOTO

Au trecut peste cinci ani de când s-a accidentat în timpul emisiunii „Dansez pentru tine”, Monica Davidescu a învins în instanță celebrul post TV.

Mai exact, este vorba despre o companie din trust care trebuie să-i plătească despăgubiri substanţiale. Este vorba de nu mai puţin de 28.000 de euro – cu mult mai mult decât solicitase actriţa – şi de daune majorate faţă de etapa anterioară a procesului, scriu jurnaliștii de la Cancan.ro. 

Decizia nu este definitivă, dar dacă dacă decizia actuală va rămâne definitivă, S.C. Media Pro Entertainment Romania S.A trebuie să-i plătească Monicăi Davidescu daune materiale de 15.000 de euro, daune morale de 10.000 de euro şi cheltuieli de judecată în valoare de 3.000 de euro. 

Sumele exacte, în lei, au fost trecute de judecători în sentinţa publicată pe portalul Ministerului Justiţiei. „Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 69043 lei reprezentând daune materiale. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 13555 lei reprezentând cheltuieli de judecată în fond. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. Obligă intimata la plata către apelantă a sumei de 280,5 lei reprezentând cheltuieli de judecată în apel.”

Accidentarea

Monica Davidescu a suferit în noiembrie 2012 a suferit un accident grav în timpul repetiţiilor. Scena de dans a avut loc în ploaie, iar partenerul ei, tânărul pentru care dansa, George Boghian, a alunecat şi s-a prăbuşit peste ea. Monica Davidescu a primit un diagnostic groaznic: ruptură de menisc, de ligament colateral şi de ligamente încrucişate, afecţiuni extrem de grave la genunchii ambelor picioare. Acestea au necesitat un timp extrem de lung şi cheltuieli materiale importante pentru recuperare, mai scrie sursa citată. 

Monica a izbucnit în lacrimi când a auzit diagnosticul: "Cel mai mult îmi pare rău pentru George, că nu mai pot să dansez pentru el", spunea soţia lui Temişan. A umblat mult prin spitale, a fost operată la piciorul drept şi a fost nevoită să meargă o perioadă în cârje. „Este cel mai greu rol din întreaga mea viaţă, cel pe care îl fac acum. Lucrez la recuperare de două luni, după ce cinci săptămâni nu am pus piciorul în pământ. Sunt atât de obosită, cu greu trag de mine. Sunt foarte speriată de faptul că nu-mi pot recupera în totalitate piciorul”, mărturisea Monica Davidescu la ceva timp după accident.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.