Evenimentul Zilei > Actualitate > Vaticanul a decis: ROMÂNII SUNT ÎNGERI
Vaticanul a decis: ROMÂNII SUNT  ÎNGERI

Vaticanul a decis: ROMÂNII SUNT ÎNGERI

Potrivit analizelor făcute în laboratoarele Vaticanului, care au durat aproximativ4 ani, studiind mostre de oase pentru a putea reconstrui apoi pe calculator structura genetica a îngerului găsit pe muntele Everest, arată că din punct de vedere genetic scheletul este similar cu cel al populaţiei din arcul Carpatic.

"Puse cap la cap, impreuna cu testele facute asupra scheletului de inger gasit acum 12 ani pe muntele Everest, analizele au putut reconstitui cu o mare precizie structura genetica a ingerilor divini.

Comparand aceasta structura cu cea a diferitelor popoare ce traiesc in zilele noastre, savantii Vaticanului au observat plini de uimire ca structura genetica a ingerilor este aproape similara cu cea a populatiei din zona interiorului arcului Carpatic, concluzia fiind ca, fara urma de indoiala, oamenii care au trait acum multe mii de ani pe teritoriul actual al României sunt urmasii directi ai ingerilor", scrie B1.ro.

Analizele urmeaza a fi publicate in cateva reviste stiintifice si vor starni probabil multe controverse dupa cum recunosc insasi oficialii Vaticanului, insa vechi documente aflate deja in arhivele manastirilor de pe muntele Athos confirmasera aceste lucru inca de acum cateva sute de ani, multi intelepti teologi lasand scrieri care atesta clar ca românii sunt poporul ales care va izbavi si va salva lumea", a mai scris sursa menţionată. Greu de crezut aşa ceva dar, te poţi pune cu ştiinta celor de la Vatican?

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: