„Aventurile lui Habar n-am la guvernare! Omul zice ca trebuiesc rezolvate inechitatile din sistemul de pensii! Care sunt alea? Nu stie! Dar stie ca sunt si nu au fost rezolvate de noua lege fiindca se plang oamenii! Pai, noua lege nici nu a fost pusa in aplicare, habarnistilor, ca trebuiesc recalculate peste 5 milioane de pensii si la recalculare abia se rezolva inechitatile! V-ati apucat de recalculare? Ati citit macar legea sa stiti ce cuprinde? Stiti macar ce vreti de la viată si de la guvernarea asta? Cine face o lege noua? Lautarul pe care l-ati numit secretar de stat la Ministerul Muncii? Recalculati pensiile si dati banii la oameni, habarnistilor!

In campanie va laudati ca Johannis a promulgat noua lege a pensiilor si acum ziceti ca e proasta?”, scrie Lia Olguța Vasilescu pe o rețea socială.

Ludovic Orban vrea să elimine inechitățile

„Vom face o analiză extrem de serioasă a sistemului de pensii. Anul viitor vom lucra și vom scoate o lege mai bună a pensiilor”, a spus Ludovic Orban.

Despre un nou proiect de lege, Orban a mai spus că prin acesta vrea repararea inechităților în legislația din domeniul pensiilor.

„Evident, la nivelul Ministerului Muncii doamna ministru construieşte o echipă care să evalueze toate lucrurile injuste, anormale, care există în legislaţia în domeniul pensiilor, care sunt foarte multe. Vrem să pregătim în mod serios şi în baza unei analize pe termen mediu şi lung a sustenabilităţii sistemului de pensii (…) vrem să pregătim un proiect de lege care să repare toate aceste inechităţi”.