Evenimentul Zilei > Politica > Vasile Blaga, despre alianţa România Dreaptă: „De duminică suntem în aceeaşi barcă. Avem muniţie să ne batem cu USL”
Vasile Blaga, despre alianţa România Dreaptă: „De duminică suntem în aceeaşi barcă. Avem muniţie să ne batem cu USL”

Vasile Blaga, despre alianţa România Dreaptă: „De duminică suntem în aceeaşi barcă. Avem muniţie să ne batem cu USL”

Conducerea PDL a participat, astăzi, la deschiderea Şcolii "Respect pentru România, respect pentru femei", care are loc la Costineşti. Primul care a luat cuvântul în debutul evenimentului, organizat de Organizaţia de Femei din PDL, a fost liderul Vasile Blaga.

Preşedintele partidului, Vasile Blaga, a subliniat că de o săptămână USL are sub 50% în sondajele de opinie. Acesta a spus că duminică se va semna Alianţa România Dreaptă. Am muncit mult împreună cu colegii pentru a ajunge la o concluzie astfel încât să încheiem o alianţă de centru dreapta, iar PDL a fost departe cel mai deschis în această căutare.

Noi nu avem probleme să intrăm în Parlament. Eu sunt convins, ca şi ceilalţi colegi, că până la urmă cu toţii vom înţelege că adevăraţii adversari politici sunt cei de la USL, pentru modul în care fac ei politică. Duminică dimineaţă vom semna cu Forţa Civică a domnului Ungureanu şi PNŢCD. Aşteptăm şi formaţiunea Noua Republică, a domnului Neamţu să se întregistrize şi să ni se alăture, a declarat Vasile Blaga.
Preşedintele PDL a mai spus că această alianţă are obligaţia de a se bate în fiecare colegiu. „Eu sunt destul de ferm atunci când aud unul sau altul dintre aliaţi că vor un colegiu sigur. Ce e un colegiu sigur dacă nu scoţi 50% + 1″, a mai declarat Vasile Blaga. De asemenea, liderul PDL precizat că partidul pe care îl conduce, chiar dacă va forma o alianţă, vor înregistra şi sigla proprie la BEC, „pentru orice eventualitate”.   
„De duminică suntem în aceeaşi barcă. Avem muniţie să ne batem cu USL. Va trebui să ducem bătălia acolo unde au ei slăbiciuni, pe teme economice de exemplu. USL încearcă să ţină viaţa politică întro gâlceavă, crezând că românii nu vor mai înţelege nimic„, a mai adăugat Blaga. Liderul PDL a mai spus şi că degeaba gruvernarea USL a crescut salariile bugetarilor, întrucât toate aceste beneficii au fost spulberate de creşterea extraordinară a preţurilor„.
Unii democrat-liberali trebuie să-şi schimbe mentalitatea
Blaga a mai spus că o parte dintre membrii partidului trebuie să-şi schimbe mentalitatea şi să înveţe faptul că nu mai pot alege drumul scurt pentru a ajunge întro funcţie, discutând cu 2-3 lideri întro găşcuţă. Asta ne-a făcut rău. Deciziile se iau în forurile partidului”.
Acesta le-a transmis doamnelor din partid că le va susţine de fiecare dată când vor avea nevoie. „Aveţi în mine un suporter dacă veţi spune puncte de vedere constructive. Voi fi suporterul dumneavoastră pentru că acolo unde aţi activat în funcţii publice aţi fost mai eficiente decât bărbaţii„, a mai adăugat Blaga la deschiderea Şcolii Femeilor Liberale.
"Suntem în faţa alegerilor generale. Noi am reuşit să stabilizăm partidul, suntem pe un trend crescător. Nu este sondaj în care să scădem sub 22%. Vom scoate un scor bun în toamnă", a concluzionat Blaga.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: