Vârciu ar vrea, Mantea nu!

Vârciu ar vrea, Mantea nu!

Între două, nu te plouă. Liviu Vârciu e acum coleg cu fosta soţie şi nu exclude ca Andreea Mantea să-i devină mai mult decât amică.

"Îmi doresc să am noroc să trăiesc până la 80 de ani fără reparaţii. Îmi mai doresc să am un pic de noroc în dragoste", spune Liviu Vârciu, proapăta vedetă a Kanal D.

Viaţa lui trece prin schimbări majore. După ce a avut discuţii cu Antena 1 pentru show-ul "Burlacul", de la sfârşitul lunii mai vedeta va învârti "Roata Norocului“ la Kanal D, emisiunea cu divertisment şi câştiguri substanţiale. Mai mult, Vârciu se pregăteşte acum pentru casting în ţară în căutarea concurenţilor. Venind la Kanal D, Vârciu o întâlneşte pe fosta soţie, Adelina Pestriţu, dar şi pe buna sa prietenă Andreea Mantea. Dacă inima lui Vârciu e închisă pentru Adelina, despre care spune că "reprezintă amintirea plăcută a femeii cu care am fost căsătorit", dar "este şi va rămâne trecut", în cazul Andreei, Liviu lasă portiţa deschisă. "Andreea Mantea este o colegă foarte bună, ne-am întâlnit în mai multe emisiuni, e o profesionistă desăvârşită. Şi, cine ştie, poate că este viitoarea mamă a copiilor mei!". Reacţia Andreei n-a întârziat. Ea îl vede pe Liviu ca "un om cu suflet mare, haios" şi spune că se bucură că vor fi colegi, dar când vine vorba de iubire... "Nu, nu e cazul. Nu s-a pus niciodată problema unei relaţii între mine şi Liviu Vârciu!" . Preselecţiile pentru "Roata Norocului" vor debuta pe 20 aprilie, la Bucureşti, la Băneasa Shopping City, 22 aprilie la Constanţa, Tomis Mall, 24 aprilie - Iaşi, Iulius Mall, 26 aprilie - Cluj, Iulius Mall, 28 aprilie - Timişoara, Iulius Mall, 30 aprilie - Craiova, Electroputere Parc.

Ne puteți urmări și pe Google News