Evenimentul Zilei > Politica > Vanghelie şi-a DEPUS CANDIDATURA pentru PRIMĂRIA Sectorului 5. Fostul EDIL vrea să îşi ia „DEMNITATEA” înapoi
Vanghelie şi-a DEPUS CANDIDATURA pentru PRIMĂRIA Sectorului 5. Fostul EDIL vrea să îşi ia „DEMNITATEA” înapoi

Vanghelie şi-a DEPUS CANDIDATURA pentru PRIMĂRIA Sectorului 5. Fostul EDIL vrea să îşi ia „DEMNITATEA” înapoi

După ce şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 5, Marian Vanghelie a spus că a intrat în această cursă pentru că vrea să îşi ia „demnitatea înapoi”.

„Am curaj să îi spun doamnei Firea că RATB-ul nu trebuie privatizat, la fel şi RADET-ul. PSD nu reprezintă stânga nici în Bucureşti,nici în România. (…) Poate nu aş mai fi candidat. Candidez pentru că vreau să îmi iau demnitatea înapoi”, a spus Vanghelie după ce şi-a depus actele necesare candidaturii.

Totodată, deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, candidat la Primăria Sectorului 5, a spus că el însuşui i-a cerut lui Vanghelie să candideze. El precizează că anunţul potrivit căruia îşi depune candidatura este o veste bună pentru cetăţenii din sector. Astfel, ei au şansa să îl învingă la vot pe cel care timp de 15 ani a devalizat bugetul sectorului şi i-a condamnat la subdezvoltare.

“Depunerea candidaturii lui Marian Vanghelie – pe care i-am cerut-o imperativ sâmbătă – reprezintă o șansă excepțională pentru ca cetățenii din Sectorul 5 să își restabilească onoarea, după 15 ani în care au fost asociați de fostul lor primar cu corupția, subdezvoltarea și mita electorală. Vanghelie trebuie să fie învins într-o luptă electorală directă de către cetățenii ai căror bani i-a deturnat, iar Sectorul 5 trebuie să redevină o zonă de elită a Capitalei, recunoscută pentru bisericile ei, pentru muzeele sale, pentru palate și pentru Operă, nu pentru ghetourile de care Marian Vanghelie avea nevoie pentru a-și menține controlul politic. Pe 5 iunie Sectorul 5 se va întoarce în București”, a spus liberalul.