Vanghelie, a doua vizită în America

Vanghelie, a doua vizită în America

Vicepreședintele PSD Marian Vanghelie va pleca azi pentru a doua oară la Washington, unde se va afla la invitația AIPAC.

"Prin această vizită, Marian Vanghelie răspunde invitaţiei A. I. P. A. C. (American Israel Public Affairs Committee) de a participa la lucrările 'Policy Conference 2011', conferinţă ce se desfăşoară sub patronajul preşedintelui SUA, respectiv a premierului israelian", se arată într-un comunicat al PSD București. Vizita lui Vanghelie  în Statele Unite ale Americi se va desfășura, în perioada 21-26 mai. Ca și precedenta vizită, efectuată în luna ianuarie, și aceasta a fost organizată de Cozmin Gușă, consultantul de imagine a lui Vanghelie, dar și traducătorul de limbă engleză al primarului de la 5.

Potrivit comunicatului PSD București cu prilejul vizitei, delegaţia condusă Vanghelie "va onora, în acelaşi timp, şi invitaţia expresă a N. D. I. (National Democratic Institute) pentru o dezbatere referitoare la implementarea politicilor pentru integrarea comunităţii rrome".

"Un alt scop principal este reprezentat de întâlniri cu mari companii americane, respectiv fonduri de investiţii guvernamentale, cărora le va fi prezentat proiectul eco-cartierului ANL Ghencea, care va fi realizat de către Primăria Sectorului 5, în colaborare cu Ministerul Dezvolării Regionale şi Turismului şi cu Ministerul Apărării Naţionale", se mai menţionează în comunicatul de presă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Preşedintele PSD Bucureşti a mai efectuat o vizită oficială la Washington, în luna ianuarie, la invitaţia fostului ambasador american Richard W. Carlson, vicepreşedinte al Fundaţiei pentru Democraţie din SUA.

Cu acel prilej, Marian Vanghelie s-a întâlnit cu primarul Washingtonului, Vince Grey, şi s-a întâlnit la Casa Albă, cu asistentul special al preşedintelui american Barack Obama pe probleme de politicile urbane şi metropolitane, Derek R.B. Douglas