Vanessa Williams, cucerită de ritmurile salsa

Vanessa Williams, cucerită de ritmurile salsa

Înainte cu opt ani de a deveni malefica Wilhelmina Slater din serialul de succes „Ugly Betty“, Vanessa Williams a jucat în comedia romantică „Dansează cu mine!“, în care ea şi artistul portorican Chayanne îşi pun în valoare calităţile de dansatori.

Fosta Miss America o interpretează în film pe Ruby Sinclair, o profesoară de dans îndrăgostită de meseria ei. Cel care îi dă replica în film este Chayanne, alias Rafael Infante, un cubanez care emigrează în SUA după ce îşi înmormântează mama. Aici se angajează ca administrator la un studio de dans deţinut de John Burnett (Kris Kristofferson), care se dovedeş te a fi tatăl său natural. În timp ce membrii şcolii de dans se pregătesc pentru o competiţie importantă din Las Vegas, Rafael se integrează în grupul lor şi dezvoltă o relaţie specială cu Ruby. Acesta o invită pe frumoasa dansatoare în oraş, la un club de salsa, unde îi arată mişcările de dans cubaneze, reuşind s-o cucerească. Relaţia dintre cei doi evoluează pe ritmurile dansurilor de societate, eroii principali fiind foarte bine aleşi. ARTIŞTI

De la „Miss“ şi telenovele, direct pe marile ecrane > Chayanne şi Vanessa Williams au fost mai întâi cântăreţi şi de-abia după aceea s-au orientat spre actorie.

> Primul album al Vanessei s-a intitulat „The Right Stuff“ şi a fost lansat în 1988. Vanessa s-a îndreptat spre muzică după ce i-a fost retras titlul de Miss America, în urma unor acuzaţii că ar fi pozat nud.

Ne puteți urmări și pe Google News

> Chayanne este unul dintre cei mai de succes cântăreţi portoricani, înregistrând vânzări de peste 10 milioane de albume în întreaga lume. În anii ’80, era un cunoscut actor de telenovele.